Μεταναστεύει τελικά το ζευγάρι της Μουρμούρας; [Και τι σχέση έχει με τον Χρήστο Θηβαίο;]

27.07.2015
Για τα μελλοντικά του σχέδια μίλησε ο Πάνος Βλάχος σε συνέντευξή του το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε προκαλώντας αίσθηση και…εντύπωση. Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του Alpha “Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα” που είναι ζευγάρι με την συμπρωταγωνίστριά του Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, είπε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Real πως «Και αγωνιώ και αγχώνομαι, αλλά μέχρι στιγμής νιώθω ήσυχος για τις επιλογές που έχω κάνει στη ζωή μου».

Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε και για τα όσα ακούστηκαν πως μαζί με την αγαπημένη του θα «μεταφερθούν» στην Αμερική προκειμένου να σπουδάσουν υποκριτική: «Οτιδήποτε αφορά την προσωπική μου ζωή προτιμώ να το κρατώ για τον εαυτό μου. Όπως και πολλά άλλα πράγματα τηλεοπτικής ηθικής που γράφονται ερήμην μας για γάμους παιδιά, χωρισμούς κ,λπ. έτσι κι αυτό, αποφεύγω να τα εκθέσω σε εκείνους που δεν με ξέρουν για να μη φτηνύνω τη σχέση που έχω με τους αγαπημένους μου, την οικογένεια και τους φίλους μου. Έτσι είμαι εγώ. Ταλέντο μπορεί να μην έχω, έχω όμως ένα ήθος απέναντι στα πράγματα. Δεν παριστάνω κάτι που δεν είμαι, ούτε λέω

Αίσθηση ωστόσο προκάλεσαν τα άμεσα μελλοντικά του σχέδια «(…) Εκτός από τα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν της Μουρμούρας , μέσα στον Σεπτέμβριο θα παρουσιαστεί ένας δίσκος με δικά μου τραγούδια σε στίχους και μουσική που, εκτός των άλλων, μου έκανε την τιμή να ερμηνεύσει ο Χρήστος Θηβαίος. Είναι τραγούδια εμπνευσμένα από τη συμμετοχή μου σε κάποιες παραστάσεις που εκθέτουν μια διαφορετική πλευρά του εαυτού μου κι όχι τη φιλοδοξία μου να παραστήσω τον τραγουδιστή. Όσον αφορά το θέατρο, δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνω, αν και προτάσεις υπάρχουν. Έπειτα από επτά χρόνια στον χώρο, θεωρείς πως έχεις τη δυνατότητα της επαγγελματικής επιλογής. Αν έχεις σχεδιάσει τη ζωή σου μ’ έναν συγκεκριμένο τρόπο, εννοώ αν μπορείς να θυσιάσεις οικονομικά μια σεζόν, μπορείς να κάνεις όποια επιλογή θέλεις», δήλωσε.