Αλεξάνδρα Ούστα: Η σύντροφος του Σάκη Μπουλά είναι και πάλι ερωτευμένη [photo]

27.07.2015
Η τελευταία σύντροφος του Σάκη Μπουλά φαίνεται πως συνεχίζει τη ζωή της μετά το θάνατο του αγαπημένου της συντρόφου και πως έχει πια για τα καλά αλλάξει σελίδα στη ζωή της. Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Ούστα που μίλησε και ….βρόντηξε σε συνέντευξή της για τις φήμες περί …γάμου με τον νέο αγαπημένο της Γιάννη Σαρακατσάνη.

“Ξέρετε καλά ότι δεν μιλάω για τα προσωπικά μου. Δεν το έκανα ποτέ, όσο κι αν πιέστηκα και δεν θα το κάνω ούτε και τώρα. Διάβασα κι εγώ τα πρόσφατα δημοσιεύματα που με θέλουν να ντύνομαι νύφη κι ένα να σας πως μόνο πως δεν παντρεύομαι” είπε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Real.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε την παράσταση “Ντόλυ η προξενήτρα”, όπου πρωταγωνιστούσαν το χειμώνα που μας πέρασε. Ωστόσο , κανείς τους δεν έχει σκεφτεί ακόμη το γάμο. Μάλιστα η Ούστα με σαρκαστική διάθεση απαντά: «Γράφουν ότι διατηρώ σχέση με τον Γιάννη... Καρακατσάνη. Δεν ξέρω κανέναν Καρακατσάνη, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Μα να γράψουν λάθος ακόμη και το όνομα; Είμαι σε πολύ καλή φάση, αυτό μπορώ να σας πω και να επαναλάβω ότι δεν παντρεύομαι».