Το κάψαμε! Οι πόζες της Παλαιτσάκη με μπικίνι (& κορμί εικοσάρας)

07.08.2015
Στο περιοδικό You φωτογραφήθηκε η Νανά Παλαιτσάκη με πολλά και διαφορετικά μπικίνι.

Στα 51 της, η γνωστή δημοσιογράφος που στο περιοδικό φαίνεται να έχει αναλογίες εικοσάχρονης, μιλά για το ρετούς και κράζει όσες το αγαπούν (!)

«Στο facebook έχω αναρτήσει πολλές φωτογραφίες μου, εντελώς αρετουσάριστες με μαγιό μαζί με την παρέα μου που κάνουμε διακοπές. Έχω σταματήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό να ενδιαφέρομαι αν τα οπίσθια μου ή το στήθος μου θα αρέσουν στους άλλους.

«Σημασία έχει αυτό που βλέπω ν’ αρέσει σ’ εμένα και επειδή με ξέρεις χρόνια, κυκλοφορώ αμακιγιάριστη εκτός πλατό, «χυμαδιό» όσον αφορά στα ρούχα και φυσικά το καλοκαίρι πάω σε παραλίες όπου πηγαίνουν κανονικοί άνθρωποι.

Δεν είναι γελοίο να φωτογραφηθώ διαφορετική και να με δουν «άλλη»; Δεν υπάρχει ωραιότερο κομπλιμέντο όσο μεγαλώνω να μου λένε εντελώς αυθόρμητα –από το νοσοκομείο, το σούπερ μάρκετ έως τα μπαράκια- «α, ρε Νανά είσαι πιο καλή χωρίς μακιγιάζ.

Είναι τόσο πληκτικό να φιγουράρουν όλες με ίδιες μύτες, ίδια στήθη και ίδια δόντια».

Όσο για την ηλικία της, η Παλαιτσάκη φανερώνει με θάρρος τα χρονάκια της:

«Όσο μεγαλώνω μειώνεται. Κάποτε την ένιωθα σε υπερθετικό βαθμό, αλλά πλέον εξοικειώθηκα και με το σχήμα της μύτης μου –που ποτέ δεν μου άρεσε- και φυσικά έχω καταργήσει να καλύπτω τα οπίσθια μου με φούτερ, νομίζοντας ότι έχω μεγάλη περιφέρεια. Έχω κάνει πρόοδο, καλέ μου.

Βουρ για τα πενήντα ένα! Και δεν το κρύβω».