Σταύρος Ζαλμάς: Η stalker που του έκανε τη ζωή κόλαση και η σωτήρια απόφαση να εγκαταλείψει την τράπεζα

22.10.2024
Σταύρος Ζαλμάς: Η stalker που του έκανε τη ζωή κόλαση και η σωτήρια απόφαση να εγκαταλείψει την τράπεζα
Πάντα απολαυστικός σε κάθε του τηλεοπτική εμφάνιση

Στον καναπέ του «Στούντιο 4» βρέθηκε σήμερα ο Σταύρος Ζαλμάς και είχε μια άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την πορεία της ζωής και της καριέρας του.
Μιας καριέρας που ξεκίνησε από την τράπεζα, πριν αποφασίσει να τα εγκαταλείψει όλα.

«Εγκατέλειψα αυτό το πράγμα που λεγόταν τράπεζα με όλα τα προνόμια που υπήρχαν τότε, για να πάω… στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Αν είχα παραμείνει στην τραπέζα, μπορεί και να μην υπήρχα τώρα. Είχα πολλούς λόγους για να φύγω, απλώς βίωσα την ανασφάλεια ενός ανθρώπου που φεύγει από το σίγουρο πράγμα… Αυτή η σιγουριά σε διαφθείρει, χάνεις την τόλμη σου και όλο αυτό είναι ένας θάνατος, γερνάς πρόωρα», είπε αρχικά ο Σταύρος Ζαλμάς και συνέχισε αποκαλύπτοντας πως η πίεση του δημιούργησε πολλά ψυχοσωματικά θέματα:
«Είχα πολλά ψυχοσωματικά προβλήματα. Τριχόπτωση είχα, βλεφαρόπτωση είχα, τη λίμπιντό μου είχα χάσει… Αλλά είχα πάθει και πιο σοβαρά πράγματα, τα οποία εξαφανίστηκαν έξι μήνες μετά την παραίτησή μου. Ήμουν νέος άνθρωπος και είχα χάσει τη λίμπιντό μου».


Ενώ μίλησε και για την τεράστια επιτυχία του Άφρικα και πώς ήταν για τον ίδιον ένα τεράστιο σοκ στην αρχή που επηρέασε και τον χαρακτήρα του για ένα διάστημα.

Τέλος διηγήθηκε μια πραγματικά σοκαριστική ιστορία για μια stalker που το υ έκανε τη ζωή κόλαση για μεγάλο διάστημα.
«Είχα μία stalker, ήταν πολύ ενοχλητικό, είχε αρρώστια μεγάλη, ήταν σπάσιμο νεύρων. Η γυναίκα μάλλον δεν ήταν στα καλά της, όποιος το κάνει αυτό δεν είναι ψυχικά ισορροπημένος. Είχα πάει αστυνομία, στον εισαγγελέα, τα μηχανήματα τότε δεν μπορούσαν να την εντοπίσουν. Έπαιρνε ανά 30 δευτερόλεπτα.

Όταν δεν το σήκωνα ή δεν της μίλαγα, μου μπλόκαρε το τηλέφωνο αφήνοντάς το ανοιχτό για μέρες. Με παρακολουθούσε, μου έλεγε “Τι δουλειά είχες εκεί χτες βράδυ;”. Εκεί tα χάνεις, μπορεί να σε στείλει τρελοκομείο αυτό το πράγμα. Η γυναίκα ήταν σαδίστρια, συνέχιζε για 2 με 3 χρόνια» είπε αρχικά ο Σταύρος Ζαλμάς και συνέχισε:

«Με είχε πάρει τηλέφωνο στο θέατρο λέγοντάς μου ότι θα έρθει να με δει, θα μπει στο καμαρίνι να με συγχαρεί κι εγώ δεν θα γνωρίζω την ταυτότητά της. Μιλάμε για θρίλερ. Σε γιορτή με έπαιρνε και δεν έκλεινε το τηλέφωνο αν δεν μιλούσε με όλους τους παρευρισκόμενους. Η εμμονή της σταμάτησε, ευτυχώς, και μάλιστα απότομα.

Η αστυνομία δεν την εντόπισε ποτέ, εγώ δεν μπορούσα να συζητήσω μαζί της… Πιάνεις ποτέ συζήτηση με τον βασανιστή σου; Θα αφήσω εγώ τη ζωή μου για να τρέχω πίσω από μία τρελή; Δεν έχεις στοιχεία του ΟΤΕ»

Τελευταία τροποποίηση στις 22.10.2024 - 19:19