Απίστευτη αποκάλυψη για το γάμο της Ματσούκα

10.08.2015
Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε πρόσφατα η μικρότερη αδελφή της Δήμητρας Ματσούκα, Μαρία. Η εκρηκτική τραγουδίστρια παντρεύτηκε στις 17 Ιουλίου και για πρώτη φορά μιλά για το γάμο της.

Η Ματσούκα παντρεύτηκε και ο σύζυγος της, Θέμης Γιαννίτσας γνωρίζονται από μικρά παιδιά και συγκεκριμένα από την Α Δημοτικού, ενώ ένα παιγνίδι της μοίρας του έφερε μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας!

Με τον Θέμη πόσο καιρό είστε μαζί;

Ένα χρόνο. Πριν από κανένα μήνα ήμασταν έξω με παρέα κι έλεγαν οι φίλοι μας ότι δεν έχουν να πάνε σε κανένα γάμο, σε αντίθεση με πέρσι. Έτσι αυθόρμητα, γύρισε ο Θέμης και μου είπε «μήπως να παντρευτούμε;». Και του απάντησα αμέσως θετικά!

Κανονική πρόταση γάμου σού έγινε μετά;

Ναι, κανονικά, με τα μονόπετρα, με όλα! Ήταν πολύ συγκινητική στιγμή και δεν το περίμενα όταν συνέβη. Είχε κανονίσει κάτι ιδιαίτερο, μου έδειξε ρομαντισμό. Υπάρχει πολλή αγάπη μεταξύ μας.

Συζούσατε από πριν;

Όχι. Κάποιες φορές την εβδομάδα φυσικά τις περνούσαμε μαζί, αλλά δεν είχα τα πράγματά μου στο σπίτι του. Η βάση μου ήταν το πατρικό μου, όπου έμενα με τη μητέρα μου. Είναι η πρώτη φορά που συγκατοικώ και το ζω εδώ και δύο εβδομάδες. Πάντα έλεγα ότι θα φύγω από το πατρικό μου μόνο για να παντρευτώ. Μου άρεσε να μένω με τους δικούς μου. Έχω το δικό μου χώρο στο σπίτι, οπότε ήταν ωραία. Θεωρώ ότι το να συγκατοικήσεις με κάποιον είναι πολύ σοβαρή επιλογή. Τώρα σκέφτομαι ότι είχαμε ξεκινήσει αλλαγές στο σπίτι καιρό πριν την πρόταση γάμου. Ο Θέμης ρωτούσε τη γνώμη μου και το άλλαζε σύμφωνα με το γούστο μου. Είχαμε κάνει ανακαίνιση, το σπίτι ήταν έτοιμο!

Πώς γνωριστήκατε;

Κάναμε παρέα από μικρά. Οι μαμάδες μας είναι πολύ καλές φίλες και παίζαμε μαζί, έχουμε ίδια ηλικία, πηγαίναμε μαζί και στην Α’ Δημοτικού. Κάποια στιγμή χαθήκαμε και βρεθήκαμε τυχαία πριν ένα χρόνο στη Γλυφάδα. Με φώναξε στο δρόμο, τα είπαμε εκείνη την ώρα, ανταλλάξαμε κινητά και κανονίσαμε να πάμε για καφέ. Πήγαμε και… κολλήσαμε! Έτυχε εκείνη την περίοδο να έχουμε χωρίσει και οι δύο από σχέσεις μεγάλες, ήταν καρμικό. Αν μου έλεγαν ένα χρόνο πριν ότι θα παντρευτώ τον Θέμη, δεν θα το πίστευα. Από την αρχή, όμως, είδα πόσο ταιριάξαμε. Συμπληρώνει ο ένας τον άλλον και βγάζουμε τον καλό μας εαυτό στη σχέση. Τσούλαγε πολύ ωραία το «μεταξύ» μας, χωρίς εντάσεις. Ταιριάξαμε πολύ. Εγώ είμαι Κριός κι εκείνος Ζυγός, αλληλοσυμπληρωνόμαστε. Είμαι πιο ήρεμη μαζί του, είμαι πολύ καλά.

Πηγή - συνέντευξη: περιοδικό People