Καραμανλή: Η μεγάλη παρανόηση με το κείμενο για τον καρκίνο!

18.08.2015
Ο κακός χαμός έγινε τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο με ένα κείμενο για τον καρκίνο σε γνωστή ιστοσελίδα, που έφερε την υπογραφή... Νατάσσα Καραμανλή.

Η κειμενογράφος μιλούσε για τη μάχη της "Χριστίνας" με τη νόσο και το μάθημα ζωής που πήρε.... Ωστόσο, πολλά sites πίστεψαν ότι πρόκειται για τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, ενώ δεν ήταν λίγες οι ιστοσελίδες που έκαναν λόγο ακόμα και για τη... μάχη της κυρίας Καραμανλή με τον καρκίνο!

Λίγες ώρες μετά και αφού στο διαδίκτυο έγινε ο κακός χαμός, η ιστοσελίδα fylada.gr, που φιλοξενεί το κείμενο, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, λύνοντας την παρανόηση.

"Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες της fylada.gr, σας ενημερώνουμε ότι ορισμένα site έκαναν αναδημοσίευση το παρόν κείμενο της κειμενογράφου μας Νατάσσας Καραμανλή (ουδεμία σχέση με την σύζυγο του πρωην πρωθυπουργού) δίνοντας την λαθασμένη εντύπωση προς εσάς, πως αναφερόμαστε στην κα Νατάσα Καραμανλή, σύζυγο του κου Κωνσταντίνου Καραμανλή, πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδος. Λυπούμαστε για οποιαδήποτε σύγχυση φέρουν τα συγκεκριμένα site, και ευελπιστούμε σύντομα να σταματήσουν τις αναδημοσιεύσεις αυτού του είδους" έγραψε χαρακτηριστικά.