Η βαθιά εξομολόγηση της Στικούδη - η πιο δύσκολη στιγμή της!

10.09.2015
Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της, η Κατερίνα Στικούδη, αποκάλυψε τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της. Μάλιστα η πασίγνωστη τραγουδίστρια και μοντέλο, εξομολογείται πως αντιμετώπισε αυτές τις δύσκολες στιγμές και πως κατάφερε να ανταπεξέλθει και να πάει παρακάτω.

Η Κατερίνα Στικούδη αγωνίστηκε και δεν άφησε τα προβλήματα να την παρασύρουν. Η ίδια παραδέχεται πως όταν έχασε τον παππού της, που αγαπούσε πάρα πολύ, έπρεπε να βγει στην τηλεόραση, καθώς εκείνη την εποχή ήταν στο σόου Just the 2 of Us”. Παραδέχεται πως αισθανόταν πολύ άσχημα και έκλαιγε, αφού δεν κατάφερε να πάει στην κηδεία του αγαπημένου της παππού.

Ενώ συνέχισε λέγοντας πως η δεύτερη δύσκολη στιγμή στη ζωή της ήταν όταν συμμετείχε στο σόου “Dancing with the Stars”. Η όμορφη τραγουδίστρια εξομολογείται πως ένας πολύ αγαπημένος της άνθρωπος, είχε φύγει από τη ζωή εκείνη την περίοδο.

Η Κατερίνα Στικούδη όμως δεν το έβαλε κάτω, ενώ θεωρεί πως στη δουλειά αυτήν που έχει επιλέξει να κάνει, πρέπει κανείς να είναι πολεμιστής, να παλεύει με τον εαυτό του και να ξεπερνάει τις δύσκολες στιγμές που έρχονται.