Η Σελένα Γκόμεζ εξηγεί γιατί έκανε το τελευταίο τόπλες εξώφυλλο

14.09.2015
H 23χρονη ποπ σταρ προκάλεσε ποικίλα σχόλια με την απόφασή της να ποζάρει χωρίς ρούχα στο εξώφυλλο του τελευταίου της άλμπουμ "Revival". Η εξήγηση που δίνει όμως, πραγματικά, μέχρι που συγκινεί.

Η Σελένα Γκόμεζ (Selena Gomez) επέλεξε έναν ακραίο τρόπο για να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα σε όλα τα κορίτσια που βρίσκοτναι στη δική της δύσκολη θέση. Και εξηγεί με λεπτομέρειες.

Μιλώντας στο The Cruz Show πριν από λίγες μέρες, η 23χρονη σταρ υπογράμμισε ότι γδύθηκε για να δείξει ότι έχει αυτοπεποίθηση παρά τα όσα έχει ακούσει τον τελευταίο καιρό για το βάρος που πήρε.

Δεν ήταν και λίγα αυτά που της "έσυραν" τελευταία οι κακές γλώσσες. Και εκείνη βρήκε τρόπο να τα αντιμετωπίσει κατά μέτωπο.

"Πρέπει να καταλάβετε ότι αντιμετώπισα πολύ βαριές κουβέντες τον τελευταίο χρόνο. Και δεν ήμουν συνηθισμένη. Όντως άρχισα να παίρνω βάρος, αλλά δεν με ένοιαζε πραγματικά. Το απολάμβανα. Δεν με πείραζε. Αλλά αδελφάκι μου... όλα αυτά που έλεγαν, με πόνεσαν... Τελικά τώρα ήρθε η ώρα μου. Και θέλω να δείξω σε όλους τι έχει σημασία"