Ρέμος για εκλογές: Είμαι αναποφάσιστος, αλλά ξέρω τι θα... ψηφίσω!

15.09.2015
Με αφορμή τη μεγάλη συναυλία που θα δώσει στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, μαζί με τη Μελίνα Ασλανίδου, ο Αντώνης Ρέμος μίλησε και για τις εκλογές που έρχονται, αποκάλυψε αν θα ψηφίσει και εξήγησε γιατί δεν θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική.

Διαβάστε σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» και στη Σάσα Σταμάτη:

«Θα πάω να ψηφίσω, αλλά είμαι μέσα στους αναποφάσιστους, αν και μέσα μου έχω κατασταλάξει τι θέλω να κάνω. Το ζήτημα με τις εκλογές και την ανασφάλεια που έχουμε πρέπει να τελειώνει. Επιτέλους, χρειάζεται να μπούμε σε έναν ρυθμό σαν Ελληνες που είμαστε, με τιμιότητα, με υπερηφάνεια, με ψηλά το κεφάλι, για να μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε και να σταματήσει αυτός ο χλευασμός που γίνεται τα τελευταία χρόνια σε βάρος της χώρας μας και σε εμάς τους Ελληνες, που έχουμε καταλήξει να είμαστε η τελευταία τρύπα του ζουρνά.

Εγώ είμαι ο περήφανος Ελληνας, που δουλεύω όπως όλοι μας. Αυτός που αντέχει, αυτός που δίνει στον συνάνθρωπό του, αυτός που με ψηλά το κεφάλι πάντα δακρύζει όταν βλέπει τους ξένους να στηρίζουν τον τόπο. Εμείς πρέπει να αγαπήσουμε αυτόν τον τόπο»,

απάντησε ο Ρέμος, ενώ τόνισε ότι δε θα ήθελε να ασχοληθεί με την πολιτική.

«Δεν θέλω, γιατί το έχω κάνει με ομάδα και ήταν μια άσχημη εμπειρία. Χάρηκα με την Αλκηστι και της έστειλα συγχαρητήρια.Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να προσφέρει σε αυτόν τον τόπο και μακάρι να ενωθούν τέτοιοι άνθρωποι από όλους τους χώρους, για να προσφέρουν σε αυτή τη χώρα και να την πάμε παρακάτω. Πρέπει να πάμε σαν Ελληνες ενωμένοι μπροστά, αλλιώς δεν υπάρχει καμία σωτηρία»