Δίδυμα κοριτσάκια για Άνιστον & Θερού -Μάθε τα ονόματά τους

17.09.2015
Σάλο έχει προκαλέσει σημερινό δημοσίευμα που θέλει την 46χρονη σταρ έγκυο προσφέροντας επιπλέον πολλές και σημαντικές λεπτομέρειες.

Το σίριαλ με το αν η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) γίνει μάνα κάποια στιγμή έχει τον ατελείωτο. Το νέο, ολόφρεσκο επεισόδιο έρχεται από το περιοδικό "ΟΚ!" που υποστηρίζει όχι μόνο ότι η κυρία Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) είναι έγκυος, αλλά ότι περιμένει δίδυμα κοριτσάκια, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα και τα ονόματά τους.

Σύμφωνα με πηγές του περιοδικού, εκεί που είχε απογοητευτεί η έρμη η Τζένιφερ με τόσες και τόσες άκαρπες προσπάθειες και το είχε αποδεχτεί ότι δεν είναι γραφτό της να γίνει παιδί, ήρθε το χαρμόσυνο νέο.

Η Άνιστον λέγεται ότι έμαθε τα νέα λίγες μέρες μετά την εμφύτευση των γονιμοποιημένων ωαρίων και τα μετέφερε στον καλό της κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού δείπνου.

"Οι δυο τους έφαγαν υπό το φως των κεριών και μετά του είπε ότι του έχει μια ειδική έκπληξη. Τότε του έδειξε τα αποτελέσματα του τεστ και εκείνος δεν άντεξε... Έβαλε τα κλάματα", μεταφέρει η πηγή τονίζοντας ότι η Τζεν συγκινήθηκε πάρα πολύ από την αντίδραση.

Δίδυμοι μπελάδες (!) λοιπόν για τον Τζάστιν και την Τζεν οι οποίοι τώρα πια όχι μόνο γνωρίζουν το φύλο των παιδιών τους αλλά έχουν αποφασίσει και πώς θα τα ονομάσουν.

Λίλα και Άβα θα λέγονται, σύμφωνα με το δημοσίευμα οι θυγατέρες του Τζάστιν Θερού και της Τζένιφερ Άνιστον με τις πληροφορίες να θέλουν την έμπνευση για το δεύτερο να έρχεται από το ίνδαλμα της μαμάς, τη θρυλική Άβα Γκάρντνερ (στη φωτό κάτω)