Έσβησε στα 77 της η Τζάκι Κόλινς -Το συγκινητικό αντίο της Τζόαν [photo]

20.09.2015
Πάλεψε χρόνια με τον καρκίνο του μαστού αλλά τελικά η διάσημη συγγραφέας και αδελφή της ακόμη πιο διάσημης, Τζόαν, δεν τα κατάφερε.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε και επίσημα από την οικογένειά της σήμερα: Η Τζάκι Κόλινς (Jackie Colllins) πέθανε χθες απο καρκίνο του μαστού.

Η μικρότερη αδελφή της σκληρής "Αλέξις" Τζόαν Κόλινς (Joan Collins) είχε χαράξει τη δική της πορεία στη σόουμπιζ μόνο που αντί για τις κάμερες χρησιμοποίησε ένα μολύβι και τη φαντασία της.

Συγγραφές πολλών αμέτρητων -αισθηματικών κυρίως- μυθιστορημάτων που έχουν πουλήσει πάνω από 500 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλη την καριέρα της, η Τζάκι πέθανε στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, όπως επιβεβαίωσε η οικογένειά της.

Η Τζάκι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού στο τέταρτο στάδιο, μάλιστα, το 2007 αλλά για πολλά χρονια κράτησε το μυστικό για τον εαυτό της.

Η μεγάλη της αδελφή, η οποία μάλιστα σε πολλές συνεντεύξεις της την αποκαλούσε καλύτερή της φίλη την αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα και μια φωτογραφία από το παρελθόν μέσω Twitter.