Αυτό πραγματικά δεν το περιμέναμε από την Κέιτλιν Τζένερ

22.09.2015
Λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση της μετάβασής της στο άλλο φύλο, ο πατριός των Καρντάσιαν -που τώρα έγινε μητριά- λέγεται ότι είναι έτοιμος για ένα βήμα που η σκέψη του και μόνο, ξαφνιάζει.

Ο Μπρους Τζένερ (Bruce Jenner) πάλεψε όλη του τη ζωή με την αληθινή του ταυτότητα και τελικά στα 65 του χρόνια και ύστερα από τρεις γάμους, έξι παιδιά και μια δεκαετία μπροστά στις κάμερες της ριάλιτι τηλεόρασης λέγεται ότι είναι έτοιμος να κάνει ακόμη μια μεγάλη αλλαγή. Να το δούμε και να μην το πιστέψουμε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού "In Touch" η Κέιτλιν Τζένερ πιέστηκε πάρα πολύ τόσο με τη τη δική της προσαρμογή όσο -και ακόμη περισσότερο- με αυτή της οικογένειάς της στη νέα πραγματικότητα. Συγκεκριμένα "δεν αντέχει άλλο" καθώς τα μέλη της οικογένειάς της δέχτηκαν μεγάλη φόρτιση από τη μετάβασή της και πήρε τη μεγάλη απόφαση.

Πληροφορίες του περιοδικού μεταφέρουν ότι μετά την ολοκλήρωση των ντοκιμαντέρ "I Am Cait", που προκάλεσε και τον μεγαλύτερο σάλο, η Κέιτλιν σταματά τα ριάλιτι.

Λες;

Αυτό θα ήταν είδηση...

Μετά το πρώτο σοκ, οι οικογένεια της Κέιτλιν δείχνει συμφιλιωμένη με την ιδέα αλλά τα όσα πέρασαν, προφανώς άφησαν σημάδια που δεν γιατρεύονται. Θα δείξει...

Στη φωτογραφία η μαμά/μπαμπάς Κέιτλιν/Μπρους με την Κένταλ, η οποία πρόσφατα παραδέχτηκε ότι "βαθιά μέσα της ΤΟ ήξερε σε όλη της τη ζωή"