Η Άντζελα είπε τον Τσίπρα «μαναράκι» κι έκλεισε ραντεβού στον Σπαλιάρα [vds]

28.09.2015
Καλεσμένη στη Ναταλία Γερμανού και στην εκπομπή «NaMaSte» ήταν σήμερα η Άντζελα Δημητρίου και επειδή ως γνωστόν η Λαίδη δε μασάει τα λόγια της, είπε την άποψή της για μερικά hot ονόματα, μεταξύ των οποίων Σπαλιάρας, Λαζόπουλος, Πάολα, Στικούδη, Παντελίδη κι όχι μόνο.

Πάολα: «Πάρα πολύ ωραία, πολύ ωραία φωνή. Τέλεια!»

Άδωνις Γεωργιάδης: «Θέλει λίγο δίαιτα»

Λάκης Λαζόπουλος: «Αγαπημένος μου», είπε στέλνοντας πάρα πολλά φιλιά!

Γιάννης Σπαλιάρας: «Θα έρθω με περιμένεις ε;»

Λευτέρης Πανταζής: «Αγάπη μου, αγαπημένε μου, ψυχούλα μου. Με τον Λευτέρη φίλοι; Δε θα το έλεγα. Συνεργάτες θα το έλεγα»

Αλέξης Τσίπρας: «Το μαναράκι μου, τον λατρεύω. Έβγαλε και έρπη το μανάρι μου στα χειλάκια του. Τον λατρεύω, θα μας πάει σε λίγο στη φυλακή, όπως βλέπω εγώ. Το μανάρι μου, τα βρήκε άσχημα, τώρα πρέπει να τα φτιάξει».

Κατερίνα Στικούδη: «Τι να πω; Τι θες να σου πω; Μια ωραία γυναίκα. Πρώην μοντέλο είναι αυτή; Α! και τραγουδάει. Εντάξει, μια χαρά όλα καλά».

Παντελής Παντελίδης: «Θέλω να μου γράψεις αγόρι μου. Αφού εσύ κινείς την Ελλάδα όλη, δεν είναι δυνατόν να μη μου γράψεις και εμένα. Να κάνω και εγώ μια επιτυχία ρε μάγκα. Αφού δεν έχω καμία τώρα, εμάς δε μας παίζει καθόλου το ραδιόφωνο ρε Ναταλία, μας ξεχάσαν εμάς ρε Ναταλία. Τον θεωρώ ότι είναι φαινόμενο», είπε η Λαίδη.
Η δε Ναταλία Γερμανού πρότεινε να γράψει η ίδια στίχους κι εκείνος μουσική για την Άντζελα. Για να δούμε εάν θα υλοποιηθεί το τελευταίο.