Γερμανού - Καλλίρης: Ο απίστευτος λόγος που χώρισαν!

01.10.2015
Καλεσμένο τον Θάνο Καλλίρη είχε στην εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού, η οποία δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει εκπομπή και ο πρώην σύντροφος της να μην περάσει έστω μία φορά από τον καναπέ της. Εξάλλου, οι δυο τους παραμένουν καλοί φίλοι, στο παρελθόν υπήρξαν και τηλεοπτικοί συνεργάτες και γενικά η σχέση τους έχει δοκιμαστεί και δυναμώσει με το πέρασμα των χρόνων.

Ωστόσο, όλα αυτά τα χρόνια δεν είχαμε μάθει ή έστω καταλάβει τον ακριβή λόγο που οι δυο τους, αν και ταιριαστοί και από τα αγαπημένα ζευγάρια της εποχής εκείνης, αποφάσισαν να χωρίσουν. Και ήρθε η Ναταλία και το μεσημέρι της Τετάρτης αποκάλυψε μέσα από το Namaste και παρουσία του Καλλίρη για ποιο λόγο τη χώρισε! Γιατί ναι ο τραγουδιστής ήταν εκείνος που έδωσε τέλος στη σχέση τους, έκανε κομμάτια την καρδιά της Ναταλίας και άφησε εμάς με το στόμα ανοιχτό, αφού ο λόγος και ο τρόπος χωρισμού λίγο μας… κούφαναν.

«Εκείνος με χώρισε και ήταν κάτι που σε εκείνη την ηλικία με ενόχλησε πολύ. Από τον χωρισμό αυτό έγραψα τα "Σεντόνια" της Άννας Βίσση. Όμως, ο λόγος που ποτέ δεν θύμωσα μαζί του, δεν αισθάνθηκα κακία και μίσος ήταν ότι είχε μια εντιμότητα. Δηλαδή, όταν μου είπε ότι θέλω να μιλήσουμε και αποφάσισε να βάλει ένα τέλος σε αυτή τη σχέση, στα πεντέμιση χρόνια, είχε μια μαγκιά ο τρόπος που μου είπε ότι "Ο λόγος που θέλω να σταματήσουμε να είμαστε μαζί είναι ότι αισθάνομαι ότι επειδή είμαι άντρας, νέος, σε ένα επάγγελμα γεμάτο πειρασμούς... Δεν θα μπορέσω να σου είμαι πιστός. Θα αρχίσω να κάνω σαχλαμάρες, το αισθάνομαι. Δεν σου αξίζει κάτι τέτοιο και προκειμένου να είσαι μια δακτυλοδεικτούμενη κερατωμένη, ας το λήξουμε εδώ». Κι εκείνος στενοχωρήθηκε, αγαπιόμασταν πάρα πολύ, αλλά έβαλε πάνω από τη σχέση, ότι αυτό το κορίτσι δεν θέλω να το ξεφτιλίσω. Αυτό στα μάτια μου τον ανέβασε 100 σκάλες. Δεν είναι ανήθικος άντρας ο Θάνος», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλία.

Και αποκάλυψε στη συνέχεια ότι ο Καλλίρης ήταν η μόνη περίπτωση άνδρα που έκανε εκείνη την πρώτη κίνηση και ότι αρχικά «την έφτυνε», μέχρι που ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος τους έβαλε να δουλέψουν μαζί για τη ραδιοφωνική της εκπομπή. Ο πρώην της, δε, την «έδωσε στεγνά», λέγοντας ότι άλλαξε στην ηλεκτρονική του ατζέντα τα τηλέφωνα όλων των γυναικών που δεν γνώριζε!