Ρένεση: Ερωτεύτηκε τον Μανού Τσάο κι έμεινε μισή! [photos]

01.10.2015
Σα βόμβα «έσκασε» η είδηση – που το Womenolny πρώτο αποκάλυψε – ότι η Κλέλια Ρένεση είναι ερωτευμένη με τον Μανού Τσάο. Η σέξι Ελληνίδα ηθοποιός και ο διάσημος τραγουδιστής είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες και η σχέση αυτή έχει ανανεώσει την Κλέλια.

Πέρυσι, μας είχε κάνει αρνητική εντύπωση η εμφάνιση της ηθοποιού σε θεατρική παράσταση, όπου είχε απαθανατιστεί χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με κιλά παραπάνω και ένα ντύσιμο διόλου κολακευτικό. Έκτοτε η Ρένεση έχει «εξαφανιστεί» από τα κοσμικά δρώμενα, ενώ την χάσαμε τελείως μετά το τέλος των γυρισμάτων της σειράς, «Μοντέρνα Οικογένεια».

Και όπως αποδεικνύεται ο έρωτας της με τον Μανού Τσάο ήτο η αιτία. Και ο έρωτας είναι η αιτία που η ηθοποιός ανανεώθηκε και μετά την άτυχη εκείνη στιγμή, είναι και πάλι το σέξι θηλυκό που γνωρίσαμε.

Η Ρένεση βρέθηκε στις «Νύχτες Πρεμιέρας» και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με την ανανεωμένη εμφάνιση της καθώς έχει αδυνατίσει, ενώ άλλαξε και το χρώμα των μαλλιών της. Η, δε, σέξι ολόσωμη φόρμα με την ανοιχτή πλάτη, έκλεψε τις εντυπώσεις.