Η αλήθεια για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Πλασκασοβίτη

01.10.2015
Για την περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και δυο εβδομάδες, μίλησε ο Άρης Πλασκασοβίτης στο περιοδικό ΕΓΩ weekly.

Ο Άρης Πλασκασοβίτης που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το σόου μεταμφιέσων Your Face sounds Familiar, βγήκε από το νοσοκομείο και μιλά για την σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε.

«Το πρωί της 15ης Σεπτεμβρίου σηκώθηκα με ζαλάδες και χαμηλή πίεση. Κατά τη διάρκεια της ημέρας αντιλήφθηκα ότι δεν άκουγα από το δεξί αφτί.

Πήρα το γιατρό μου κατά τις 8 το βράδυ και με ενημέρωσε πως στο νοσοκομείο Ελπίς εφημέρευε ένας εξαιρετικά καλός συνάδελφός του. Όταν με εξέτασε, μου ανακοίνωσε πως ήταν επείγουσα ανάγκη να εισαχθώ στο νοσοκομείο», τονίζει ο ηθοποιός και συνεχίζει εξηγώντας τα πρώτα του συναισθήματα:

«Θεωρούσα ότι το όλο περιστατικό ήταν αποτέλεσμα κόπωσης. Όταν έμαθα, όταν αντιλήφθηκα μάλλον ότι δεν άκουγα από το ένα αφτί, σοκαρίστηκα».

Όσο για την κατάστασή του τώρα, ο Πλασκασοβίτης ομολογεί πως το πρόβλημα βελτιώνεται μέρα με την ημέρα:

«Ναι. Είμαι καλά, ξεκουράζομαι, προσπαθώ να κοιμηθώ, θέτω σε μια σειρά τις προτεραιότητές μου και ετοιμάζομαι για τα επόμενα επαγγελματικά σχέδιά μου».



Τι προκάλεσε όμως το συμβάν; Ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως η αιτία του προβλήματος παραμλενει άγνωστη ενώ είναι πιθανό να προκλήθηκε από έντονο στρες.