Ο Φώτης Μεταξόπουλος μαρτύρησε μυστικά για Αλίκη, Παπαμιχαήλ, Βλαχοπούλου [vds]

06.10.2015
Ο Φώτης Μεταξόπουλος δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού έχει παίξει δίπλα στους μεγαλύτερους έλληνες ηθοποιούς κι έχει επιμεληθεί τις χορογραφίες εκατοντάδων ταινιών.

Σε συνέντευξή του στην κάμερα του Happy Day και στον Δημήτρη Παπανώτα, ο Μεταξόπουλος μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και τη Ρένα Βλαχοπούλου.

Για την εθνική μας σταρ είπε: «Ήταν τελειομανής. Η Αλίκη δεν ήξερε ούτε να χορέψει, ούτε να τραγουδήσει, ούτε να παίξει. Τα έκανε όμως με τέτοιο τρόπο που σε έπειθε ότι είναι και ηθοποιός και τραγουδίστρια και χορεύτρια.»

Συνέχισε μιλώντας για τον Δημήτρη: «Ο Παπαμιχαήλ ήταν εγωιστής, αλλά ήταν καλό παιδί. Σε πολλές ταινίες που χορεύει, έχω βάλει τα πόδια τα δικά μου εγώ.»

Τέλος, αναφέρθηκε στη Ρένα Βλαχοπούλου, την οποία γνώριζε καλά. «Πολλή παρέα κάναμε με τη Ρένα, παίζαμε και χαρτιά μαζί. Η "χαρτοπαίκτρα" ήταν όντως ρόλος που τον ήξερε καλά. Η Ρένα ήταν «σφιχτή» με εμάς, μην της πάρεις δραχμή, αλλά κρυφά έδινε στους φτωχούς. Την είχα τσακώσει πολλές φορές».