Παντρεύεται ο Λεονάρντο ντι Κάπριο! Ποια τον... κατάφερε;

08.10.2015
Σαν βόμβα έπεσε η είδηση: Αρραβωνιάστηκε ο άνθρωπος που "αλλάζει τα μοντέλα σαν τα πουκάμισα". Τελευταίο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι "Το κάστρο έπεσε".

Έχουμε χάσει τον λογαριασμό των όμορφων κοριτσιών που πέρασαν από το πλευρό του Λεονάρτο ντι Κάπριο (Leonardo di Caprio) -και προφανώς το ίδιο έχει συμβεί και στον ίδιο. Φαίνεται όμως ότι στα 40 του χρόνια, ο ορκισμένος εργένης βρήκε τον μάστορά του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του αμερικάνικου "ΟΚ!" ο διάσημος γόης έκανε πρόταση γάμου στην επί μόλις λίγους μήνες αγαπημένη του, Κέλι Ρόρμπαχ (Kelly Rohrbach) και εκείνη είπε το Ναι, παρόλο που "δεν το περίμενε καθόλου και ξαφνιάστηκε τρελά".

Ποια είναι, όμως η γυναίκα που "κατάφερε" τον βαρύ Λεονάρντο;

"Η Κέλι είναι απίστευτα έξυπνη και καταλαβαίνει τον Λίο. Μοιράζεται το πάθος του για ζητήματα όπως η παγκόσμια αφύπνιση για θέματα κλιματικής αλλαγής και η φτώχια. Συνδέονται σε ένα διανοητικό επίπεδο, κάτι που είναι νέο για εκείνον. Η ίδια είναι πολλά περισσότερα από ένα όμορφο πρόσωπο", αναφέρει το δημοσίευμα για την νεαρή καλλονή, η οποία φαίνεται ότι ήθελε λίγο "σπρώξιμο" για να πει το "Ναι".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η πρόταση έγινε σε ιταλικό εστιατόριο της Νέας Υόρκης και ήρθε από το πουθενά. Η Κέλι δεν μπορούσε να πιστέψει ότι άκουγε αυτό που άκουγε και ο Λίο χρειάστηκε να "παλέψει" για να την πείσει ότι το εννοεί και ότι θέλει να περάσει την υπόλοιπη ζωή του μαζί της.

Άκουσον άκουσον!!!

Η εγκυρότητα της είδησης ελέγχεται, όμως σε περίπτωση που αληθεύει, θα φανεί πολύ σύντομα...