Ο πιο διεστραμμένος φωτογράφος του κόσμου θα γίνει πατέρας! [photos]

25.10.2015
Ο Terry Richardson ίσως ο διασημότερος φωτογράφος του κόσμου, ο άνθρωπος που έχει φωτογραφίσει τους μεγαλύτερους stars του πλανήτη θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά στα 50 του χρόνια .

Ο Terry Richardson ίσως ο διασημότερος φωτογράφος του κόσμου, ο άνθρωπος που έχει φωτογραφίσει τους μεγαλύτερους stars του πλανήτη θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά στα 50 του χρόνια.

Έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως ο πιο διεστραμμένος φωτογράφος στον πλανήτη. Έχει φωτογραφίσει προσωπικότητες άκρως αντιφατικές - από τον Ομπάμα και τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο έως τη Λίντσει Λόχαν, τη Λετίσια Κάστα και πρόσφατα τη Μάιλι Σάιρους.

Ο Τέρι έχει δηλώσει ότι λατρεύει το τεράστιο πέος του και αρέσκεται να φωτογραφίζει τα θηλυκά του μοντέλα όταν αγγίζουν τον... ανδρισμό του. Τις προτρέπει να τον φωνάζουν «θείο Τέρι». Συχνά κατηγορήθηκε ότι εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά τα μοντέλα του, εκείνος όμως δεν ασχολήθηκε ποτέ με κάτι άλλο παρά με την τέχνη του.

Η σύντροφός του, Alexandra Bolotow, είναι έγκυος και όπως αναφέρει η Page Six της εφημερίδας New York Post, το ζευγάρι ανακοίνωσε στους φίλους τους την εγκυμοσύνη και μάλιστα η Alexandra βρίσκεται στον 4ο μήνα.

Να σημειώσουμε πως η Bolotow και ο Terry γνωρίζονται εδώ και μια δεκαετία, ενώ ήταν η βοηθός του, που σημαίνει ότι τον βοήθησε να γδύσει όλα τα μοντέλα που έχει κατά καιρούς φωτογραφίσει στις πιο προκλητικές πόζες. Η Alexandra είχε υπερασπιστεί πέρσι τον Richardson στις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση σε μοντέλα για να προωθήσει την καριέρα τους.