Μέγα σκάνδαλο: Όταν η Ριάνα χώρισε Τζέι Ζι & Μπιγιονσέ

23.10.2015
Βιογραφία που μόλις κυκλοφόρησε υποστηρίζει ότι το διάσημο ζεύγος είχε χωρίσει για έναν ολόκληρο χρόνο λόγ της σχέσης του ισχυρού άντρα της μουσικής με την εξωτική καλλονή από τα Μπαρμπέιντος. Έτσι ίσως εξηγείται και ΤΟ χαστούκι στο ασανσέρ!

Η Ριάνα (Rihanna) μπήκε ανάμεσα στον Τζέι Ζι (Jay Z) και την Μπιγιονσέ (Beyonce)! Σεισμός από τους ισχυρισμούς που κάνει ο συγγραφέας Τζέι Ράντι Ραραμπορέλι (J Randy Taraborrelli) στο βιβλίο με τίτλο "Becoming Beyoncé: The Untold Story" που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες.

Η ιστορία λοιπόν, όπως την διηγείται ο συγγραφέας έχει ως εξής: Ο Τζέι Ζι και η Μπιγιονσέ άρχισαν να βγαίνουν το 2000, αλλά περί το 2005, όταν εκείνος ανέλαβε να μανατζάρει τη 17χρονη τότε ανερχόμενη Ριάνα και το άλμπουμ της Pon De Replay, όλα άλλαξαν.

Ο Τζέι Ζι την καλοείδε τη νεαρά και η Μπιγιονσέ, η οποία, περεμπιπτόντως είχε μόνο έναν σύντροφο πριν, δεν ήξερε πώς να το αντιμετωπίσε. Χώρισαν λοιπόν και έμειναν έτσι έναν χρόνο περίπου μέχρι που η ιστορία ξεθύμανε και τα υπόλοιπα είναι απλά... ιστορία.

Σχόλιο δεν υπάρχει επίσημα από καμία πλευρά, όμως τα δημοσιεύματα συνδέουν αυτή την ιστορία με το άλλο σκάνδαλο που έσκασε πριν από λίγο καιρό όταν η αδελφή της Μπιγιονσέ, Σολάνζ, χαστούκισε τον διάσημο γαμπρό της μέσα σε ασανσέρ και η είδηση έκανε τον γύρο του κοσμου.

Λες;