Ντρου Μπάριμορ: Η μητέρα μου με έκλεισε σε ίδρυμα στα 13. Το χρειαζόμουν

26.10.2015
Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της διάσημης ηθοποιού για τις περιπέτειες των παιδικών της χρόνων που έχουν αφήσει ιστορία -όχι όμως με την καλή έννοια.

Έχοντας φτάσει σε ένα πολύ καλό -και υγιές, σύμφωνα με τα λεγόμενά της- σημείο στη ζωή της, η Ντρου Μπάριμορ (Drew Barrymore) δεν διστάζει να αποκαλύψει λεπτομέρειες από το σκοτεινό παρελθόν της ιδιαίτερα ταραγμένης παιδικής της ηλικίας. Και σοκάρει!!!

40 χρονών σήμερα, η Ντρου Μπάριμορ έχει ζήσει μια ζωή που ούτε σε ένα πιο 'τραβηγμένο σενάριο" ταινίας δεν θα μπορούσαμε να δεχτούμε.

Ο πατέρας της, ο γνωστός ηθοποιός Τζον Ντρου Μπάριμορ, ήταν ένας βίαιος αλκοολικός. Η μητέρα της και μάνατζέρ της Τζέιντ, γεννήθηκε σε κέντρο κρατουμένων στη Γερμανία, καθώς οι γονείς της είχαν μετακινηθεί με άλλους πρόσφυγες από την Ουγγαρία, στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Η ίδια, κατέκτησε το Χόλιγουντ στα 7 της χρόνια με τον "ET" του Στίβεν Σπίλμπεργκ (φωτό επάνω).

Στα 11 έχει αποκτήσει πρόβλημα αλκοολισμού και στα 12 εισάγεται για κέντρο αποτοξίνωσης στα 13 της κόβει τις φλέβες της και στα 14 "χωρίζει" επίσημα από τους γονείς της. Στα 15 της ήταν άνεργη και στα 16 της αναγκάστηκε να καθαρίζει τουαλέτες για να επιζήσει.

Στα προσωπικά της; Πριν καλά καλά κλείσει τα 25 της χρόνια είχε ήδη δύο γάμους και δύο διαζύγια ενώ σήμερα, παρά τις φήμες που τη θέλουν να χωρίζει τον νυν σύζυγο και πατέρα των δυο παιδιών της, η 40χρονη Ντρου μοιάζει υγιής αν και ακραία ρεαλίστρια, με μια εξτρα δόση κυνισμού.

Όλα αυτά τα διαβάζούμε στο βιβλίο της, με τίτλο Wildflower (αγριολούλουδο) που προφανώς έχει σκοπό να "ξορκίσει" το παρελθόν της.

"Ναι, η μητέρα μου με έκλεισε σε ίδρυμα. Μπου χου... Όμως αυτό μου πρόσφερε, σε βάθος χρόνου, μία μεγάλη αίσθηση πειθαρχίας. Στην αρχή ήταν καλά, μετά όμως ήταν δύσκολα, σκοτεινά και ο ενάμισης χρόνος που έζησα εκεί, ήταν πολύ μεγάλο διάστημα", διαβάζουμε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε σχετικά στον Guardian.