Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός έκανε ...βόλτες στη Συγγρού στα 18 της

27.10.2015
Μια άλλη, πιο απόκρυφη πλευρά του εαυτού της αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της μιλώντας για τα πρώτα χρόνια ζωής της στην Αθήνα. «Την πρώτη χρονιά στην Αθήνα, με είχε ιντριγκάρει η παρακμιακή ζωή της και μπήκα στην διαδικασία να την ανακαλύψω, παρακολουθώντας την. Έχω κάνει τρελά πράγματα», είπε...

Και συνέχισε: «Όπως το να κάνω βόλτες στη Συγγρού -γιατί μου φαινόταν απίστευτο άνθρωποι να εκδίδονται- μιλώντας με διάφορους τύπους. Έχω πάει και σε παρακμιακά στέκια».

Ο λόγος για την Γιούλικα Σκαφιδά που με αφορμή την ταινία Μαριονέτες που συμπρωταγωνιστεί με τον Αλέξη Γεωργούλη, μίλησε στο περιοδικό Hello!

Γιατί την ιντρίγκαρε τόσο αυτή η σκοτεινή πλευρά της Αθήνας; Η ίδια απαντά: «Εγώ μέχρι τα 16 μου έλεγα κάλαντα! Δεν είναι ότι έκανα άσχημα πράγματα, ανακάλυπτα τον κόσμο, ξεκινώντας από την σκοτεινή πλευρά, αλλά στην ουσία δεν ήταν και τόσο. Σε ένα σκοτεινό σημείο της Αθήνας υπάρχουν άνθρωποι που έχουν φως».

Αποκάλυψε όμως και μια φωτεινή αλλά και έντονη στιγμή που έχει ζήσει: Ήταν όταν κέρδισε την καρφίτσα της Μελίνας Μερκούρη, γιατί συνειδητοποίησε πως έχει την αποδοχή των ανθρώπων.