Ρέμος: Το παρασκήνιο της βάφτισης & ο γάμος του τραγουδιστή!

29.10.2015
Την κόρη τους βάφτισαν ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ. Το ζευγάρι, όπως πολλές φορές είχε δηλώσει, επιθυμούσε η βάφτιση της μικρής Ελένης να γίνει με κάθε μυστικότητα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Γι αυτό, ενώ ήταν γνωστή η ημερομηνία, κανείς δεν ήξερε την εκκλησία όπου θα γινόταν το μυστήριο.

Ωστόσο, το «μυστικό» διέρρευσε κι έξω από το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι, όπου κι έγινε η βάφτιση, βρέθηκαν φωτογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία. Ο Ρέμος, μόλις τους είδε, τους ζήτησε ευγενικά να μην τραβήξουν στιγμές από τις τόσο προσωπικές στιγμές της οικογένειας τους. «Θέλω να είμαι εγώ και η οικογένειά μου μόνο, κάντε μου τη χάρη σας παρακαλώ» τους είπε χαρακτηριστικά.

Η μικρούλα πήρε το όνομα Ελένη, της μητέρας του τραγουδιστή, ενώ νονοί ήταν η Μαρία Μπεκατώρου και ο Κώστας Πηλαδάκης. Μάλιστα, με τον επιχειρηματία γίνονται για δεύτερη φορά κουμπάροι, αφού ο Αντώνης τον είχε παντρέψει με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Οι κάμερες βρέθηκαν κι έξω από το χώρο που έγινε η δεξίωση. Και τούτη τη φορά, ο Ρέμος δεν τους χάλασε το χατίρι, Πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, που ήταν ίδια με την Αντζελίνα Τζολί, ενώ μίλησε συγκινημένος στις κάμερες για τη βάφτιση της κορούλας του.

“Εύχομαι να μεγαλώσει να είναι υγιής και να την καμαρώσω και εγώ όπως όλοι οι γονείς τα παιδιά τους. Ήταν πολύ όμορφη και συγκινητική στιγμή. Όλα είναι κατ' ευχήν και μακάρι τέτοιες μέρες να έχουμε μόνο καλές ειδήσεις και όχι στενάχωρα πράγματα.”, είπε.

Και έκανε και την αποκάλυψη της βραδιάς: θα παντρευτεί με την Υβόννη! Και μάλιστα σύντομα! «Το έκανα λίγο ανάποδα. Πιστεύω ότι μες στο χρόνο θα γίνουν όλα”, είπε. Αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.