Γιατί χώρισε η Καινούργιου: Ο ρόλος της κουνιάδας & η επανασύνδεση

03.11.2015
Γνωστές έγιναν τα τελευταία εικοσιτετράωρα λεπτομέρειες από το χωρισμό της Κατερίνας Καινούργιου με το Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ύστερα από τρία ολόκληρα χρόνια σχέσης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Πρωινό του ΑΝΤ1 και την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ο γάμος της αδερφής του πρώην αγαπημένου της Κατερίνας Καινούργιου, ήταν αυτός που κλόνισε τη σχέση του ζευγαριού.

Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Σταθοκωστοπούλου, αδερφή του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και παρολίγο κουνιάδα της Κατερίνας Καινούργιου, είναι αυτή που ευθύνεται για το ναυάγιο στη σχέση του αδερφού της και της πάλαι ποτέ καλής της φίλης.

Όπως ανέφερε η Σάσα Σταμάτη και η Μαρία Ηλιάκη, η Καινούργιου υπήρξε για χρόνια καλή φίλη με την Αφροδίτη Σταθοκωστοπούλου, η τελευταία μάλιστα έκανε και τη γνωριμία της παρουσιάστριας με τον αδερφό της.

Οι δύο κοπέλες ανέβαζαν μάλιστα συχνά φωτογραφίες τους στα social media από κοινές τους εξόδους. Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, Καινούργιου και Σταθοκωστοπούλου

Με την ανακοίνωση του γάμου της Σταθοκωστοπούλου, έγινε γνωστή και η λίστα καλεσμένων στη Βενετία, από την οποία έλειπε το όνομα της Καινούργιου. Υποτίθεται πως η οικογένεια ήθελε να κρατήσει μακριά ανθρώπους των μίντια, παρότι η Καινούργιου είναι εδώ και τρία χρόνια ζευγάρι με το Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, με τον οποίο μάλιστα συγκατοικούσε από τις πρώτες εβδομάδες του δεσμού τους.

Λέγεται μάλιστα πως το οριστικό αντίο ανάμεσα στην Καινούργιου και τον επιχειρηματία έγινε την περασμένη Παρασκευή, αφού ο Βασίλης επέλεξε να ταξιδέψει μόνος την Βενετία, απ' όπου και ανέβαζε φωτογραφίες στο Instagram.

Την ίδια στιγμή η Καινούργιου βγήκε και διασκέδασε και έκανε ό,τι μπορούσε για να ξεχάσει το χωρισμό της.

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ του Πρωινό ΑΝΤ1, ο Σταθοκωστόπουλος που επέστρεψε από τη Βενετία κάνει προσπάθειες επανασύνδεσης με την παρουσιάστρια μέσω γραπτών μηνυμάτων, με την Καινούργιου να είναι απόλυτη και να μην αφήνει περιθώρια επανασύνδεσης μετά το σκηνικό του γάμου στη Βενετία.