Αρναούτογλου: Όλες οι λεπτομέρειες για τις νέες φήμες χωρισμού!

10.11.2015
Το καλοκαίρι είχαν πέσει ωσάν κεραυνός εν αιθρία οι φήμες ότι η σχέση του Γρηγόρη Αρναούτογλου με την Κατερίνα Κόκλα περνά σοβαρή κρίση και το ζευγάρι είναι κοντά στο χωρισμό. Μάλιστα, τότε οι χωριστές τους διακοπές είχαν ενισχύσει τη φημολογία, μέχρι που ο παρουσιαστής διέψευσε κατηγορηματικά όσα ακούγονταν και γράφονταν για τη σχέση του.

«Πραγματικά, έχω βαρεθεί να το βλέπω να γράφεται. Πήγα για επαγγελματικούς λόγους σε δύο ταξίδια με το ραδιόφωνο, γιατί κάναμε από εκεί εκπομπή. Είναι όλα καλά με το παιδάκι και την σύντροφο μου» είχε δηλώσει τότε.

Προφανώς, η σόλο εμφάνιση του Γρηγόρη στη βάφτιση της κόρης του Αντώνη Ρέμου ήρθαν να ξαναφουντώσουν τις φήμες για κρίση - ακόμα και για χωρισμό μιλάνε - στη σχέση του με την Κόκλα. Τι συμβαίνει πραγματικά; Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά;

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Reallife», το φιλικό περιβάλλον του Αρναούτογλου διαψεύδει κατηγορηματικά τις νέες φήμες.

«Δεν έχουν χωρίσει. Είναι μια χαρά μαζί και δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα στη σχέση τους. Όλα όσα γράφονται και λέγονται είναι αστεία. Δεν ισχύει τίποτα. Ο Γρηγόρης και η Κατερίνα είναι μαζί, αλλά δεν κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις γιατί κάποιος πρέπει να είναι μαζί με τον Αναστάση… Επιπλέον, η Κατερίνα πρόσφατα έπιασε δουλειά σε κεντρικό πολυκατάστημα στην Κηφισιά και έτσι μοιράζονται τον χρόνο που παίρνουν με τον γιο τους», δηλώνει κατηγορηματικά η πηγή.

Όσο για τον Γρηγόρη; Αυτή τη φορά, επιλέγει την αδιαφορία.