Η Τζούλια Ρόμπερτς αποκαλύπτει το μυστικό του γάμου της

10.11.2015
13 χρόνια παντρεμένη είναι η διάσημη ηθοποιός και δηλώνει πανευτυχής. Εκτός του ότι κρατά την προσωπική ζωή της ευλαβικά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ιδού και ένα ακόμη "μυστικό συστατικό".

Η Τζούλια Ρόμπερτς (Julia Roberts) γνώρισε τον Ντάνι Μόντερ (Danny Moder), κάμεραμαν στο επάγγελμα όταν γύριζε την ταινία "Ο Μεξικανός" με τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt), το 2001. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και ο γάμος ήρθε πολύ γρήγροα. Σήμερα το ζευγάρι έχει τρια παιδιά και παρά τις κακές γλώσσες που μιλούν για διαζύγιο συχνά πυκνά είναι ακόμη μαζί και "δυνατοί". Πού το οφείλουν όμως αυτό;

Για την ιστορία, η φωτογραφία επάνω είναι η μόνη που η 46χρονη σούπερ σταρ έχει δώσει στη δημοσιότητα από την ημέρα του γάμου της με τον κατά τέσσερα χρόνια νεότερο σύζυγό της.

Μιλώντας στην εκπομπή του Μάριο Λόπεζ, η Τζούλια αποκάλυψε το μυστικό του επιτυχημένου γάμου της, τονίζοντας όμως ότι δεν θεωρεί την ίδια και τον Ντάνι ως "το κλασσικό ζευγάρι της σόουμπιζ".

"Προφανώς τα φιλιά". Απάντησε η Ρόμπερτς εξγηγώντας τι είναι αυτό που τους κρατά ερωτευμένους ακόμη. Ακούτε κορίτσια;;;;

Στη φωτογραφία επάνω το ζεύγος με τα τρία παιδιά τους, τα 10 ετών δίδυμα Φινέας και Χέιζελ και τον 8χρονο Χένρι σε πρόσφατη, σπάνια δημόσια εμφάνισή τους.