Η νέα ζωή του Νότη: Αγνώριστος 15 χρόνια μετά το Fame Story! [photos]

10.11.2015
Τον γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story, ενώ είναι ο πρώτος νικητής του εν λόγω μουσικού ριάλιτι της τηλεόρασης. Μετά το τέλος του παιγνιδιού έκανε κάποιες προσπάθειες στο τραγούδι, ωστόσο η τηλεόραση ήταν εκείνη που τον κέρδισε. Ο λόγος για το Νότη Χριστοδούλου, έναν από τους πιο ταλαντούχους παίκτες ριάλιτι παιγνιδιού.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια και μετά την επεισοδιακή αποχώρηση του από το "Δέστε Τους" ο Νότης απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας. Και οι δημόσιες εμφανίσεις του, πλέον, σπανίζουν.

Ως καλλιτεχνική φύση, όμως, που είναι αφοσιώθηκε πλέον σε μία άλλη μεγάλη αγάπη του, τη φωτογραφία. Εξάλλου, ο Χριστοδούλου είναι πολυτάλαντος, αφού εκτός από το τραγούδι, η διακόσμηση είναι το άλλο του μεράκι. Μάλιστα, στην τηλεόραση παρουσίασε εκπομπές διακόσμησης, όπως του Σπυρου Σούλη.


Σήμερα, ο Νότης ασχολείται με τη φωτογραφία και τη ζωγραφική. Μάλιστα, αρκετοί art πίνακες φέρουν την υπογραφή του. Όσο για την εμφάνιση του; Είναι σχεδόν αγνώριστος. Έχει αλλάξει πολύ το στυλ του, άφησε μουστάκι, μάκρυνε το μαλλί, ενώ έχει χάσει και αρκετά κιλά. Επίσης, επαγγελματικά εργάζεται ως interion designer σε μεγάλη εταιρία.