Ο Πικέ της Σακίρα μιλά πρώτη φορά για τη φωτογραφία-σκάνδαλο με τον Ιμπραΐμοβιτς

25.11.2015
Πριν από αρκετά χρόνια, όταν ο Τζέραρντ και ο Ζλάταν ήταν συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα, ο φωτογραφικός φακός είχε τσακώσει ΑΥΤΟ το ενσταντανέ και, όπως ήταν φυσικό, είχε δημιουργηθεί μέγα σούσουρο. Σήμερα, τι λέει ένας εκ των πρωταγωνιστών επ' αυτού;

Όταν δημοσιεύτηκε η φωτογραφία το 2010, ο αθλητικός-και όχι μόνο- κόσμος είχε βουήξει. Ο Τζέραρντ Πικέ (Gerard Pique) και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (Zlatan Ibrahimovic) σε ένα... ενταντανέ που και να μη θέλεις, δεν μπορεί παρά να μην παρεξηγήσεις! Και αφού το όλο ζήτημα έχει μείνει (!;) στο παρελθόν, να που επανέρχεται στο προσκήνιο μέσα από μια συνέντευξη που έδωσε χθες ο ισπανός άσσος της Μπαρτσελόνα.

Ο Τζέραρντ Πικέ, ο οποίος σήμερα, για την ιστορία ζει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό της Σακίρα (Shakira) μαζί με τους δυο γιους τους, μίλησε στο αθλητικό σάιτ Four Four Two, όπου του έγινε και σχετική ερώτηση.

Για την ιστορία, εκείνη την εποχή οι δύο σουπερ σταρ των γηπέδων ήταν συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα και το "κλικ" καταγράφηκε έξω από το προπονητικό κέντρο της ομάδας.

"Είχα μόλις βγάλει την αυτοβιογραφία μου και εκείνος είχε έρθει να μου πει μπράβο. Εγώ είμαι θερμός άνθρωπος και τον ευχαρίστησα. Εκείνος που μας φωτογράφησε μας έπιασε να κρατάμε ο ένας το χέρι του άλλου. Δεν μπορούσα να πιστέψω πως το θέμα αυτό πήρε τόσο μεγάλη διάσταση, αλλά δεν με εξέπληξε κιόλας. Μπροστά μας τότε είχαμε ένα κρίσιμο ματς με τη Ρεάλ και ο Τύπος δεν χάνει ευκαιρίες για να μας προκαλέσει αναστάτωση. Πάντως ακόμη κι έτσι πήραμε το πρωτάθλημα".

Ό,τι πεις, Τζέραρντ. Ό,τι πεις!