Ουγγαρέζος - Συνατσάκη: Αποχώρησαν από το θέατρο λόγω Σεφερλή!

03.12.2015
Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Μαίρη Συνατσάκη αποχώρησαν από θεατρική παράσταση, επειδή ήταν εκεί και ο Μάρκος Σεφερλής!

Το απίστευτο σκηνικό αποκάλυψαν στο Πρωινό την Τετάρτη (2/12) και επιβεβαίωσε η ίδια η Συνατσάκη, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή. Και προσπάθησε να εξηγήσει για ποιο λόγο την έκαναν από το θέατρο, όταν ανακάλυψαν ότι ήταν εκεί και ο Σεφερλής, με τον οποίο ο Ουγγαρέζος πε΄ρυσι συνεργαζόταν στο πρωινό του Mega. Και αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι σχέσεις τους όχι μόνο είναι κακές, αλλά ο Ουγγαρέζος έχει φτάσει στο σημείο να γίνεται... Λούης όταν βλέπει τον ηθοποιό!

Μάλιστα, το απίστευτο σκηνικό σχολιάστηκε στο Πρωινό, με τον Μουτσινά να απορεί αν είναι δυνατόν αυτό το πράγμα. Η Συνατσάκη από την άλλη προσπάθησε, όχι με μεγάλη επιτυχία η αλήθεια, να τα "μπαλώσει" και να δικαιολογήσει τον καλό της φίλο.

«Η αλήθεια είναι ότι φύγαμε πριν ξεκινήσει η παράσταση, γιατί όντως τη στιγμή που έμπαινε ο Μάρκος, τον αντιληφθήκαμε και ο Δημήτρης πολύ σωστά -κατά την άποψή μου- θέλησε να προστατέψει μία άβολη στιγμή μπροστά στις κάμερες. Δεν ήθελε να γινει βορά σε κάμερες με μία καινούρια διένεξη. Δεν υπήρξαν πλάνα, δεν υπήρξαν δηλώσεις καθώς γνωρίζετε πως είναι μία τεταμένη σχέση. Ο Δημήτρης μιλάει σε προσωπικό επίπεδο και στις συνεντεύξεις του πάντα με τα καλύτερα λόγια στις συνεντεύξεις του για τον Μάρκο Σεφερλή, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο από την πλευρά του Μάρκου. Να γίνουν δηλώσεις, κουβέντες, φωτογραφίες κοινές στον ίδιο χώρο…καλύτερα να το αποφεύγαμε», εξήγησε.

Και η Φαίη Σκορδά προσπάθησε να δικαιολογήσει τον.... "Λούη" Ουγγαρέζο.

«Εάν ήταν κάποιος άλλος που δεν γνώριζα, δεν είναι ωραίο να φεύγεις. Επειδή γνωρίζω το Δημήρη, θα μπορούσε να το εκμεταλλευτεί και να είναι άνετος, όμως είναι ο πιο ενοχικός άνθρωπος που γνωρίζετε. Τα κάνει 10.000 φορές μέσα στο κεφάλι του και είναι πολύ ευαίσθητος», είπε.