Κρανιδιώτης: Σοκάρουν τα ομοφοβικά σχόλια για το σύντροφο του Χατζησάββα!

03.12.2015
Συγκλόνισαν τους πάντες τα λόγια του Κώστα Φαλελάκη στην πολιτική κηδεία του Μηνά Χατζησάββα. Ο σύντροφος του σπουδαίου ηθοποιού ξέσπασε εναντίον του κράτους για τα γραφειοκρατικα προβλήματα που αντιμετώπισε μετά το θάνατο του συντρόφου του, αλλά και για το σύμφωνο συμβίωσης.

Επίσης στο λόγο που έβγαλε μίλησε και για τη γνωριμία του με τον Χατζησάββα και τη σχέση τους που κράτησε 25 χρονια. Και όσοι βρέθηκαν στην πολιτική κηδεία, αλλά και όσοι διάβασαν στο διαδίκτυο τα λόγια του Φαλελάκη, δε μπορούσαν να κρύψουν τη συγκίνηση τους.

Όχι όλοι, αφού υπήρχαν κι εκείνοι που βρήκαν μια καλή ευκαιρία για να κάνουν τα ομοφοβικά τους σχόλια. Ανάμεσα τους και ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

Ο γνωστός δικηγόρος και πρώην σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά μέσα από προσωπικό του λογαριασμό στα social media προχώρησε ομοφοβικά σχόλια εναντίον του συντρόφου του Χατζησάββα, χρησιμοποιώντας απαράδεκτους χαρακτηρισμούς.

«Μεγάλος ηθοποιός ο Χατζησάββας. Τον έχω δει στο θέατρο κι όποτε έβλεπα στην τηλεόραση πως συμμετεχει σε σειρά, ήταν κίνητρο να την δω. Τώρα γιατί πρέπει να φάμε στη μάπα την αξύριστη “χήρα” του; Άμα ο εκλιπών ήθελε να μιλήσει για όλα αυτά, θα το είχε κάνει», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κρανιδιώτης.