Η έγκυος Κιμ εξομολογείται: «Είμαι μια απαίσια χοντρή»!

04.12.2015
Η δεύτερη εγκυμοσύνη της Κιμ Καρντάσιαν φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της με τη γέννηση του γιου της ριάλιτι σταρ και του Κάνιε Γουέστ (Kanye West).

Η 35χρονη Καρντάσιαν που διανύει τον ένατο μήνα εγκυμοσύνης μίλησε μέσα από την ιστοσελίδα της για τη μάχη που δίνει με τα παραπανίσια κιλά της εγκυμοσύνης και την κατακράτηση υγρών:

«Νιώθω χοντρή όσο δεν πάει. Οι γάμπες μου έχουν γίνει ένα με τους αστραγάλους μου. Δεν το ελέγχω. Δεν νομίζω πως εγώ και η εγκυμοσύνη συμφωνούμε σε κάτι».

Σύμφωνα μάλιστα με το δίκτυο Ε!, ο περήφανος μπαμπάς Κάνιε που έλαβε και το βραβείο "Shoe of the Year", αποκάλυψε πως περιμένει το γιο του από μέρα σε μέρα ενώ πρόδωσε και τις λιγούρες της συζύγου του για πατατάκια με γεύση μπάρμπεκιου.

Ο 38χρονος ράπερ τόνισε πως μαζεύει χρήματα για να έχουν αρκετές προμήθειες από τα αγαπημένα πατατάκις της Κιμ ενώ αποκάλυψε πως αυτή τη στιγμή ο γιος του έχει το μέγεθος μιας κολοκύθας.

Και δεν είναι μόνο τα αλμυρά πατατάκια, στα πρόσφατα επεισόδια του σόου των Καρντάσιαν, η Κιμ καταβροχθίζει και γλυκιές λιχουδιές και ό,τι βρει μπροστά της και έτσι εξηγείται πως έχει ήδη πάρει 22 κιλά και στην δεύτερη εγκυμοσύνη.