Τρέμουν οι σταρ: Η Ραχήλ θα τους "φάει" τη... δουλειά! [photos]

04.12.2015
Μπορεί στις τελευταίες βουλευτικες εκλογές του Σεπτεμβρίου η Ραχήλ Μακρή να μην κατάφερε να μπει στη Βουλή, όμως, παράπονο δεν έχουμε. Με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο η εκρηκτική πρώην βουλευτής απασχολεί τη δημοσιότητα.

Κυρίως οι δηλώσεις είναι εκείνες που τη φέρνουν στο επίκεντρο και γίνονται θέμα συζήτησης, αλλά είναι και οι Life style φωτογραφήσεις της, που επίσης, γίνονται θέμα σχολιασμού. Μέσα σε λίγους μήνες, η Ραχήλ Μακρή πραγματοποίησε ακόμα μία life style φωτογράφηση και τούτη τη φορά τα αρνητικά σχόλια δίνουν και παίρνουν.

Γιατί δεν είναι μόνο οι δηλώσεις της για τον Αλέξη Τσίπρα και τον έρπη του, αλλά και οι πανάκριβες γόβες και οι κατακόκκινες δημιουργίες που έβαλε για τις ανάγκες της φωτογράφησης, που έγιναν αντικείμενο σχολιασμού.

Η Μακρή "σκαρφαλωμένη" στις πανάκριβες Louboutin γόβες βάζει τα πράγματα στη θέση τους για τη φήμη που κυκλοφορεί για εκείνη και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και αν υπήρξαν συγκάτοικοι.

«Όχι, καλέ. Τι δουλειά έχω εγώ με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου; Ο Παππάς με τον Γαβριήλ και τον Τσίπρα συγκατοικούσαν. Προτού κάνει τα παιδιά με την Περιστέρα, προτού γίνει Πρόεδρος»

Για το πώς είναι η ζωή της εκτός Βουλής, λέει:

«Έχω επανέλθει στις οικογενειακές και επαγγελματικές μου υποχρεώσεις που είναι το πιο σημαντικό. Ιδίως η οικογένεια. Τα προηγούμενα τρία χρόνια είχα αφοσιωθεί τόσο πολύ στην εκτέλεση των καθηκόντων μου. Ως εκπρόσωπος των πολιτών είχα παραμερίσει τα παιδιά μου και την οικογένειά μου. Πλέον κάνω επίσης πράγματα που μου αρέσουν. Μαγειρεύω για φίλους, βλέπω πρόσωπα που είχα πολύ καιρό να δω, πηγαίνω βόλτες με μαμάδες και παιδιά»

Ωστόσο, η δήλωση που συζητείται δεν είναι άλλη από εκείνη για τον Τσίπρα και τον έρπη που είχε βγάλει την περίοδο του δημοψηφίσματος, αφού υποστηρίζει ότι ήταν... προϊόν μακιγιάζ!

"Παλιά δεν μυξόκλαιγε ότι τον εκβίασαν; Εγώ δεν μυξοκλαίω. Ούτε θα παρέδιδα το λαό και τη χώρα. Όσους έρπεις και να έβγαζα. Εγώ βγάζω γιατί είναι ιός και τον έχεις, δεν τον κάνεις μακιγιάζ. Όπως έβγαζε όλως τυχαίως και ο Παπανδρέου. Ο έρπης είναι ιός. Δεν τον βγάζει ένας φυσιολογικός άνθρωπος, ό,τι και να πάθει. Δεν τον βγάζει ο οποιοσδήποτε από το άγχος. Είτε έχεις αντισώματα είτε δεν έχεις. Οι άνθρωποι που βγάζουν έρπη, βγάζουν από μικροί. Δεν μπορεί ένας που δεν έχει βγάλει ποτέ, να βγάλει ξαφνικά έρπη. Μακιγιάζ είναι", είπε και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!