«Σπόντες» Λιδάκη για τις επιτροπές των σόου

11.12.2015
Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του ο Μανώλης Λιδάκης, παραδέχτηκε πως του είχε γίνει πρόταση να γίνει κριτής σε τηλεοπτικό σόου και αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο αρνήθηκε.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», και εξήγησε γιατί αρνήθηκε την συγκεκριμένη πρόταση. Ενώ με τις δηλώσεις του ο Μανώλης Λιδάκης, ήταν σαν έκρινε την επιλογή κάποιων συναδέλφων του, όπως του Αντώνη Ρέμου, της Μελίνας Ασλανίδου, της Δέσποινας Βανδή και πολλών άλλων, που θελησαν να γίνουν κριτές σε κάποιο σόου.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Έχω δεχτεί πρόταση, δεν το συζήτησα καν, γέλαγα... Επειδή ξεκίνησα από το "Να η ευκαιρία", τότε αυτοί που ήταν στην επιτροπή ήταν άνθρωποι με κύρος και είχαν δικαίωμα να είναι επιτροπή, τώρα η επιτροπή αν αποτελείται από πέντε τραγουδιστές ή κάποιους εγκεκριμένους συνθέτες οι οποίοι κουνάνε το δάχτυλο στο τρομαγμένο παιδί και ο ερμηνευτής δεν είναι η δουλειά του να κρίνει ερμηνευτές... Οποιοσδήποτε που ήθελα να το κάνει, καλά έκανε, εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω και μιλάω για μένα»..