Ιωάννου - Χοψονίδου: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους;

14.12.2015
Φθινόπωρο του 2014 κι ενώ ο Μάνος Ιωάννου βρισκόταν στα χωρίσματα με τη Ναταλία Γερμανού, στη ζωή του μπήκε η Βαλέρια Χοψονίδου. Η εντυπωσιακή αδελφή της Ολυμπίας, κέρδισε το ενδιαφέρον του νεαρού ηθοποιού και τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά απ' οτι περίμενε.

Οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά και σύντομα έγιναν ζευγάρι. Άρχισαν να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις, ενώ δεν κρύβονταν στο φωτογραφικό φακό. Μάλιστα, δεν είχαν πρόβλημα να ανεβάζουν στα social media κοινές τους φωτογραφίες από εξόδους, διακοπές, αλλά και από προσωπικές στιγμές στο σπίτι τους.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, Χοψονίδου και Ιωάννου γιόρτασαν 10 μήνες σχέσης, με ταξιδι στο Παρίσι. Μάλιστα, η Βαλέρια ανέβασε σχετική φωτογραφία στο Instagram. Κι εκεί που όλοι πιστεύαμε ότι η σχέση τους είναι σοβαρή, τσουπ έρχεται δημοσίευμα του περιδοικού People και ανατρέπει τα πάντα.

Λίγο καιρό μετά την πρώτη επέτειο της σχέσης του και οι κοινές τους εμφανίσεις άρχισαν να αραιώνουν, δημιουργώντας απορίες και ερωτηματικά. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, από τα τέλη Νοεμβρίου φάνηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ο ηθοποιός δεν πήγαινε τόσο συχνά στο σπίτι της Βαλέριας στη Νέα Σμύρνη και έμενε τα βράδια επί καθημερινής βάσης στο διαμέρισμά του στον Άλιμο.

Η μοναχική έξοδος του ηθοποιού στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει η Πάολα, αλλά και οι δύο σόλο εμφανίσεις στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ένας Άλλος Κόσμος», καθώς και σε εκείνη της θεατρικής παράστασης του Λάκη Λαζόπουλου «Θεέ μου, Τι Σου Κάναμε», είναι, σου λέει, σαφής ένδειξη ότι οι τίτλοι τέλους έχουν ήδη αρχίσει να πέφτουν.