Οι 3 φορές που ξεγέλασε τον θάνατο ο ντι Κάπριο -Τρέμει για την τέταρτη

15.12.2015
Πολύ ριψοκίνδυνος, φαίνεται, ότι είναι ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος δεν διστάζει να φτάσει στα άκρα -και όπως φαίνεται... ξανά και ξανά.

Στα 40 του χρόνια, ο Λεονάρντο ντι Κάπριο (Leonardo di Caprio) έχει γλιτώσει τον θάνατο στο τσακ, όχι μία, αλλά τρεις φορές. Σήμερα, με αφορμή την τελευταία ταινία του, όπου βίωσε το πιο πρόσφατο περιστατικό, ο διάσημος ηθοποιός ανοίγει την καρδιά του σχετικά.

"Οι φίλοι μου με ονόμασαν τον άνθρωπο με τον οποίο δεν θα ήθελαν να ζήσουν ακραίες περιπέτειες γιατί πάντα φαίνεται ότι φτάνω ένα βήμα πριν από την καταστροφή", είπε ο Λίο μιλώντας στο Wired.

"Αν η γάτα έχει επτά ζωές, τότε εγώ έχω 'χαλάσει' αρκετές"

Η πρώτη εμπειρία του Λίο ήταν το 2006, στα γυρίσματα της ταινίας "Το ματωμένο διαμάντι" που χάρισε στον ντιΚάπριο και μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου. Ο ηθοποιός είχε βρεθεί κλεισμένος σε ένα κλουβί με έναν γιγαντιαίο λευκό καρχαρία, ο οποίος, λίγο έλειψε να τον κάνει μια χαψιά.

"Για την ακρίβεια, είπαν ότι κάτι τέτοιο είχε να συμβεί 30 χρόνια, αλλά όντως, ο τόνος [που προφανώς είχαν βάλει για δόλωμα] κόλλησε στην κορυφή του κλουβιού και ο μεγάλος λευκός μπήκε μέσα στο κλουβί μαζί μου προσπαθώντας να το πιάσει. Το μισό του σώμα ήταν μέσα και το μισό του έξω. Εγώ είχα κολλήσει στον πάτο. Ήταν τόσο κοντά μου, όμως τελικά του γλίτωσα".

Το δεύτερο περιστατικό καταγράφηκε το 2010, όπου ο ντι Κάπριο ήταν ένας από τους επιβάτες της πτήσης της εταιρείας Delta που πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση όταν μία από τις μηχανές αεροσκάφους με προορισμό τη Μόσχα σταμάτησε να λειτουργεί. Ο πιλότος επέστρεψε το αεροσκάφος άμεσα στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης από όπου είχε απογειωθεί λίγο νωρίτερα, έτσι ώστε να αποφευχθεί το μοιραίο.

Η πιο πρόσφατη εμπειρία του κοντά στον θάνατο, ήρθε για τον Λίο επειχειρώντας μια πτώση από τον ουρανό (sky dive) όπου το αλεξίπτωτο δεν άνοιγε με τίποτα...

"Δεν είχα σκεφτεί καν ότι μπορεί να υπάρχει δεύτερο αλεξίπτωτο. Έπεφτα και νόμιζα απλά ότι βουτάω προς τον θάνατό μας..." αστειεύτηκε ο ντι Κάπριο τονίζοντας ότι ο εκπαιδευτής του τελικά κατάφερε να το ανοίξει.

Μία του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις του κλέφτη... Τον νου σου Λίο... Κάποια στιγμή "καίγεσαι"