Έφη Σαρρή: Όλη η αλήθεια την απόπειρα αυτοκτονίας της

17.12.2015
Μια από τις πιο γνωστές τραγουδίστριες βρέθηκε στο «The 2night show» που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και μίλησε ανάμεσα σε άλλα και για το ότι έγινε με τον Λάκη Λαζόπουλο πριν καιρό.

Ο Αρναούτογλου λοιπόν σχολίασε πως η γνωστή τραγουδίστρια έχει χάσει το χιούμορ της τελευταία και εκεί δε δίστασε να αναφερθεί στην σάτιρα που δέχτηκε από τον Λάκη Λαζόπουλο εξήγησε πως συχνά ξεπερνούσε τα όρια και γενικά δεν ήξερε πώς να το αντιμετωπίσει.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Αυτή η ιστορία με τσάκισε. Όταν ένας άνθρωπος σε πανελλαδική εμβέλεια σε λοιδορεί τόσα χρόνια, όσο χιούμορ και να έχεις, κάποια στιγμή έχασα τη μπάλα και δεν ήξερα πώς να τον αντιμετωπίσω. Αυτό δεν ήταν σάτιρα. Τη σάτιρα να την κάνεις όσο κράτησαν οι εκλογές, 15 μέρες, όχι τρία χρόνια. Και δεν γίνεται βρίζοντας κάποιους ανθρώπους και να με λέει χαζή. Άλλο η σάτιρα άλλο το βρίσιμο. Τα όρια τα ορίζει ο κοινός νους. Ξέρω εγώ που τα έζησα», είπε χαρακτηριστικά.

«Επί τρία χρόνια αισθανόμουν ότι υπήρχε ένα bullying εις βάρος μου από το συγκεκριμένο άνθρωπο. Δεν ήταν δεκαπέντε είκοσο μέρες. Ήταν πολύς ο καιρός. Ο άνθρωπος δεν σταματούσε πουθενά. Δεν νομίζω ότι το έκανε μόνο με εμένα, το έκανε επειδή έκανε η εκπομπή του νούμερα μεγάλα. Παντού μου έκανε κακό» σχολίασε.

Η τραγουδίστρια αρνήθηκε τις φήμες περί απόπειρας αυτοκτονίας εξηγώντας:

«Δεν ξέρω πού προέκυψαν αυτές οι φήμες, πάντως χρειάστηκα ψυχολογική βοήθεια και την πήρα», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Δες το βίντεο αναλυτικά: