Γιατί έδιωξαν τον Ορλάντο Μπλούμ από την Ινδία;

21.12.2015
Ο Ορλάντο Μπλουμ απελάθηκε από την Ινδία μετά την άφιξή του στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Δελχί Indira Gandhi το Σάββατο αφού δεν είχε έγκυρη βίζα. Ο 38χρονος ηθοποιός είχε ταξιδέψει στη χώρα από την Μεγάλη Βρετανία , αλλά διώχτηκε από τη στιγμή που προσγειώθηκε για να πάρει την πτήση επιστροφής για ... το σπιτάκι του. Σύμφωνα με πηγές του αεροδρομίου όπως διαβάζουμε στην Daily Mail, το Προεδρείο της Μετανάστευσης θα μπορούσε να του έχει επιτρέψει να παραμείνει στην χώρα για περισσότερο χρονικό διάστημα παρά το ότι δεν είχε έγκυρη βίζα.

Ο ηθοποιός – που είχε προσκληθεί επισήμως από τη χώρα για την προώθηση του τουρισμού ως προσκεκλημένος του κράτους- φέρεται να είχε υποβάλει αίτηση για την ηλεκτρονική visa λίγες εβδομάδες πριν και έμαθε πως δεν έγινε δεκτή όταν προσγειωνόταν στη χώρα.

Προκειμένου να γυρίσει στην Ινδία, την Κυριακή, ο υπουργός Εξωτερικών Sushma Swaraj αναγκάστηκε να παρέμβει και να διευκολυνθεί η θεώρηση για τον ηθοποιό, έτσι θα μπορούσε να ταξιδέψει πίσω το συντομότερο δυνατόν.

Σύμφωνα με μια πηγή, υπήρξε αναστάτωση στο χειρισμό της κατάστασης και ο Ορλάντο αλλά και το γραφείο του – δεν είχαν ιδέα για το ότι υπήρχε ένα θέμα με την αίτηση θεώρησης.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν χωρίς αμφιβολία πως ο Ορλάντο είχε και ένα θέμα με το στομάχι του και έτσι δεν μπορούσε να πάρει την πτήση της επιστροφής με προορισμό την Μεγάλη Βρετανία απευθείας και έπρεπε να περιμένει μερικές ώρες για την επόμενη.

Από την άλλη το γραφείο του Ορλάντο ουδέποτε ενημερώθηκε ότι η θεώρηση έχει απορριφθεί για οποιονδήποτε λόγο.

Ωστόσο, στα πρακτικά της συνεδρίασης του γραφείου μετανάστευσης, λέγεται πως ο επιβάτης μπορεί να απομακρυνθεί από τη χώρα στην πτήση με την ίδια αεροπορική εταιρεία εντός χρονικού διαστήματος 24 ωρών.

Η MailOnline από όπου διαβάσαμε το γεγονός ήρθε σε επαφή με εκπρόσωπο του ηθοποιού και αναμένει σχόλιο. Για να δούμε λοιπόν τι θα πει...