Η Κρίς Τζένερ αντιμέτωπη με εισβολέα στο σπίτι της!

24.12.2015
Μεγάλο πάρτι για την παραμονή των Χριστουγέννων σχεδίαζε η Κρις Τζένερ αλλά άλλαξε γνώμη τελευταία στιγμή μετά από ένα σκηνικό που την τρομοκράτησε.

Η Κρις Τζένερ ήρθε αντιμέτωπη με έναν εισβολέα στο σπίτι της που παριστάνοντας τον διακοσμητή κατάφερε να μπει μέσα στη βίλα την προηγούμενη εβδομάδα. Το σοκ ήτανη τόσο μεγάλο που η 60χρονη αποφάσισε ν΄αφήσει τα σχέδια για ένα μεγάλο και χλιδάτο πάρτι βάζοντας την ασφάλεια της οικογένειάς της πάνω απ΄όλα.

"Η Κρις ανησυχεί για την ασφάλεια της οικογένειάς της" είπε πηγή του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος στο Radar Online και πρόσθεσε πως έχει γίνει κάπως παρανοική παίρνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας για να σιγουρέψει πως όλα θα είναι ok.

Παρόλαυτά η Κρις επιμένει να γίνει οικοδέσποινα αλλά σε κατα πολύ μικρότερη κλίμακα, σε στενό κύκλο μόλις... 200 ατόμων!

Οι φόβοι της λεχουν ενισχυθεί από το γενονός πως η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν με τον σύζυγό της Κάνιε Γουέστ και τα δύο τους παιδιπα μένουν αυτό το διάστημα μαζί της μιας και το σπίτι τους τελεί υπό ανακαίνιση.

Μάλιστα η Κρις ήταν τόσο εξοργισμένη από τα άτομα ασφαλείας που φέρεται να τους έχει απολύσει όλους! Τη θέση τους λέγεται πως έχουν πάρει οι προσωπικοι φρουροί του Κάνιε μέχρι η Κρις ν΄αντικαταστήσει την ομάδα ασφαλείας του κτηρίου.

Όπως λέγεται ο εισβολέας ταξίδεψε από το Τέξας με λεωφορείο για να συναντήσει την Κρις κι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Αυτή τη στιγμή μεταφέρθηκε και κρατείται σε ψυχιατρική κλινική.