Η Στάη στα 61 της ποζάρει ολόγυμνη σε εξώφυλλο περιοδικού! [photo]

24.12.2015
Με το στόμα ανοιχτο μείναμε όταν είδαμε το εξώφυλλο του περιοδικού Down Town, όπου ποζάρει ολόγυμνη η Έλλη Στάη.

Η "σιδηρά" κυρία της ενημέρωσης, στα 61 της χρόνια δε διστάζει να ποζάρει ολόγυμνη στο φακό του περιοδικού, στα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το AIDS. Και εντυπωσιάζει με τις απίστευτες αναλογίες της και το καλογυμνασμένο κορμί της.

Βάζει κάτω 20αρες η Στάη και δεν είναι υπερβολή.

Όσο για τις αντιδράσεις που ενδεχομένως προκαλέσει η τολμηρή της φωτογράφηση, δηλώνει:

«Υπολογίζω πολύ τη γνώμη των άλλων όταν είναι καλοπροαίρετη. Η κακοπροαίρετη κριτική πάλι, δεν με αφορά καθόλου. Έχω συνηθίσει πια τα αρνητικά σχόλια και δεν με επηρεάζουν. Εδώ έχω δεχθεί bulling επειδή έχω πολιτική άποψη, σε αυτά θα κολλήσω; Όπως έχω δεχθεί bulling και για την ηλικία μου, ότι μεγάλωσα. Για μένα όλα αυτά είναι απίστευτοι ρατσισμοί και δεν με αφορούν καθόλου. Έχω επιχειρήματα για την κάθε επιλογή μου, τα οποία προσθέτω στα επιχειρήματα μιας ολόκληρης κοινωνίας».

Εξάλλου, η Στάη είναι από τις λίγες γυναίκες, που δεν έχουν πρόβλημα να αποκαλύψουν την ηλικία τους.

«Δεν έχω κανέναν λόγο να την κρύψω. Με ένα google search μπορεί να τη βρει όποιος θέλει. Είμαι λοιπόν δημόσια εκτεθειμένη. Πρέπει να είσαι βλάκας για να δηλώνεις ψεύτικη ηλικία ή να λες 'είμαι όσο φαίνομαι', όταν αυτή είναι σε όλους γνωστή. Είμαι 61 χρόνων και φαίνομαι όσο νομίζετε», λέει.