Έχουμε αρραβωνιάσματα & απόδειξη η κοτρόνα!

28.12.2015
Από τη φωτογραφία και μόνο καταλαβαίνεις πως δεν πρόκειται για ένα απλό δαχτυλίδι! Κοτρόνα και μάλιστα πανάκριβη κοσμεί το δάχτυλο της...

Πρόκειται για την Κάιλι Τζένερ που δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της κι όπου σταθεί κι όπου βρεθεί επιδεικνύει την ακριβή της κοτρόνα που όπως εικάζεται πρόκειται για το δαχτυλίδι αρραβώνων της με τον αγαπημένο της ράπερ Tyga.

Αυτό που μας κέντρισε βέβαια το ενδιαφέρον δεν ήταν το μέγεθος του δαχτυλιδιού - κάτι που το περιμέναμε -αλλά η ομοιότητά του με το δαχτυλίδι αρραβώνων της Κιμ με τον Κάνιε Γουέστ, μιας και η Κιμ έχει λάβει δύο δαχτυλίδια αρραβώνων...

Το δαχτυλίδι στο οποίο αναφερόμαστε ήταν σχέδιο του οίκου κοσμημάτων Cartier, 15 καρατιών και με πολλές ομοιότητες με το τωρινό δαχτυλίδι της αδελφούλας της.

Να θυμήσουμε πως το προηγούμενο δαχτυλίδι της το οποίο της είχε δώσει ο Κρις Χάμφρις ήταν πέντε καράτια παραπάνω και άκρως εντυπωσιακό. Το διαμάντι που είναι σε κομμένο σε παραλληλόγραμμο σχήμα, εκτιμάται από μόνο του στα 16,5 καράτια, όμως με τα άλλα τέσσερα διαμάντια που το περιβάλλουν φτάνει συνολικά στα 20,5 καράτια.