Η νέα σύζυγος του Γκάι Ρίτσι διεκδικεί το γιο της Μαντόνα;

28.12.2015
Σε ένα πόλεμο οικογενειακών φωτογραφιών εξελίχθηκε για τη Μαντόνα και τη νυν σύζυγο του Γκάι Ρίτσι η Κυριακή. Οι δύο γυναίκες φαίνεται πως διεκδικούν τον Ρόκο η κάθε μια με τον δικό της τρόπο!

Η Τζάκι Ρίτσι ανέβασε φωτογραφία από το γάμο της με σύσσωμη την οικογένεια και φυσικά και τον Ρόκο για να ευχηθεί χρόνια πολλά στους διαδικτυακούς της φίλους.

Καλές διακοπές με αγάπη από τους Ρίτσι αναγράφεται με μεγάλα γράμματα πάνω στη φωτογραφία υπό μορφή ευχετήριας κάρτας.

Από την πλευρά της η Μαντόνα πέρασε στην αντεπίθεση ανεβάζοντας τωρινές φωτογραφίες με όλα τα παιδιά της αλλά και μια παλαιότερη που στέλνει σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Η Μαντόνα ανέβασε φωτογραφία της Λούρδης αλλά και των υιοθετημένων Ντέιβιντ και Μέρσι από τις ημέρες των γιορτών, δείχνοντας σε όλους και πιθανότατα και στον έφηβο Ρόκο πόσο καλά περνάει η οικογένειά τους.

Βέβαια, η Μαντόνα δεν παρέλειψε να ανεβάσει και μια παλιά φωτογραφία του Ρόκο στέλνοντάς του μήνυμα...

"Καλά Χριστούγεννα στον ήλιο της ζωής μου" γράφει η λεζάντα της φωτογραφίας. Με την κίνηση αυτή πιθανότατα η Βασίλισα της Ποπ προσπαθεί να ρίξει γέφυρες και να ομαλοποιήσει τις τεταμένες σχέσεις με τον γιό μετά την απόφασή του να περάσει τα Χριστούγεννα με τη νέα οικογένεια του πατέρα του στο Λονδίνο.

Η απόφαση του γιου εξόργισε τη Μαντόνα που αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά του πατέρα του στέλνοντας δικαστική εντολή για επιστροφή του παιδιού στο Μανχάταν.