Ρούλα Ρέβη: Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό με τη μητέρα της [photo]

04.01.2016
Μία φωτογραφία με τη μητέρα της που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφία μας έκανε να εκπλαγούμε, καθώς η ομοιότητα των δύο γυναικών είναι κάτι παραπάνω από εμφανής!

Ο λόγος για την Ρούλα Ρέβη που ανέκαθεν ήταν κολλητή με τη μητέρα της. Η ίδια άλλωστε έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της πως όταν οι γονείς της χώρισαν εκείνη προσκολλήθηκε πάνω της.

«Οι γονείς μου, όμως, έπειτα από κάποιο χρονικό διάστημα, άρχισαν να μην τα πηγαίνουν καλά μεταξύ τους. Καθόλου καλά. Κι όλο αυτό που ζούσα είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξω ραγδαία, να μεταβληθώ ουσιαστικά σ' έναν άλλο άνθρωπο. Ενώ πριν από την εφηβεία μου ήμουν η πάρα πολύ καλή μαθήτρια που συμμετείχε στις γιορτές του σχολείου, που ασχολείτο με τον αθλητισμό, που έπαιρνε βραβεία, που οι καθηγητές έλεγαν στη μάνα μου 'μην την αφήσεις χωρίς να στη στείλεις κάπου να σπουδάσει', έγινα ένα κορίτσι οργισμένο με όλους και με όλα, που άρχισε να έχει πολύ έντονη ζωή, να καπνίζει πολύ, να πίνει αλκοόλ, να κάνει συνεχείς απουσίες στο σχολείο, να μπαίνει σε χώρους αναρχικών, που τελικά άρχισε να μένει μόνο του από τα 17 του χρόνια. Κι όλο αυτό ξεκίνησε απ' τον μπαμπά μου. Ενώ του μοιάζω, μετά από όλα αυτά, συν το γεγονός ότι δεν δούλευε και δανειζόταν δεξιά κι αριστερά, με αποτέλεσμα να έχουμε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, με έκανε κυριολεκτικά μέσα σε μία μέρα, να τον μισήσω! Κι έτσι, απομακρύνθηκα από την οικογένειά μου. Κυρίως, γιατί δεν άντεχα άλλο να βλέπω τη μητέρα μου λυπημένη. Γιατί εκείνη ήταν ο ήρωας της ζωής μου, το πρότυπό μου, η «κούκλα» μου, η «θεά» μου, η αγάπη μου η μεγάλη», είχε πει δηλώσει σε συνέντευξή της παλαιότερα.