Έξαλλη η Ντακότα Τζόνσον υπερασπίζεται με πάθος μαμά και γιαγιά

04.01.2016
Κόρη και εγγονή ηθοποιών -και δη διάσημων- η νεαρή σταρ είναι πολύ ευαίσθητη στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η βιομηχανία του θεάματος και δεν μασάει τα λόγια της.

Έτσι, για την ιστορία, η Ντακότα Τζόνσον (Dakota Johnson) είναι κόρη του Ντον Τζόνσον (Don Johnson) και της Μέλανι Γκρίφιθ (Melanie Griffith) ενώ γιαγιά της είναι η Τίπι Χέντρεν, θρυλική πρωταγωνίστρια του Χίτσκοκ [θυμήσου την κάτω στα "Πουλιά", ρόλο που τη σημάδεψε]

Στη φωτογραφία επάνω, η Ντακότα, η γιαγιά Τίπι, η μαμά Μέλανι και η αδελφή της, Στέλα Μπαντέρας σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή τους.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε όμως η 26χρονη ηθοποιός που ξεχώρισε πρόσφατα από τον ρόλο της στην ταίνια "50 αποχρώσεις του γκρι" "άστραψε και βρόντηξε" για το πώς λειτουργεί ο κόσμος του κινηματογράφου. Χρησιμοποίησε μάλιστα και μερικά...γαλλικά!

"Γιατί δεν παίζει η μητέρα μου σε ταινίες; Είναι μια συγκλονιστική ηθοποιός. Γιατί δεν παίζει η γιαγιά μου σε ταινίες; Αυτή η βιομηχανία είναι γ****μένα μοχθηρή. Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρός είσαι, μερικές φορές υπάρχει το συναίσθημα ότι είσαι ανεπιθύμητος. Είναι παράλογο", τόνισε με πάθος η Ντακότα υπογραμμίζοντας ότι κάθε φορά που βρίσκεται ανέμεσα σε ταινίες φοβάται ότι δεν θα βρει ξανά δουλειά.

Και ιδού η αρχική τετράδα σε μια παλιότερη φωτογραφία