Γεωργαντάς για τον χαμό του πατέρα του: "Αυτού του είδους οι απώλειες δεν ξεπερνιούνται ποτέ"

05.01.2016
Ο Θέμης Γεωργαντάς παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον χαμό του πατέρα του πριν από περίπου ένα χρόνο.

Ο γνωστός παρουσιαστής στη συνέντευξη που έδωσε στο Down Town της Κύπρου, σχετικά με την απώλεια του πατέρα του είπε χαρακτηριστικά: ”Όχι, αυτού του είδους οι απώλειες δεν ξεπερνιούνται ποτέ. Απλά συμφιλιώνεσαι με την απώλεια και σκέφτεσαι μόνο τα όμορφα πράγματα. Εγώ νιώθω ότι είναι κάπου ψηλά, με φυλάει και με προστατεύει. Αναγκάζεσαι να συμφιλιωθείς μ’ αυτό. Εγώ έχασα τον πατέρα μου σε μία νορμάλ ηλικία θανάτου. Σκέψου μία ανάποδη περίπτωση: η μάνα να χάνει το παιδί της. Εκεί τι λες; Δεν ξέρω πως διαχειρίζεται αυτό το πράγμα. Δεν θέλω να το παίζω κλαψιάρης! Αλλά ό,τι ακούμε για το θάνατο, νομίζω δεν ισχύει. Βλέπεις τους γονείς σου να μεγαλώνουν, να φτάνουν σε μία ηλικία, να σκέφτεσαι το τέλος τους, κι όμως τη στιγμή του θανάτου είναι σαν να σε χτυπάει κεραυνός. Δεν είμαστε ποτέ έτοιμοι για την απώλεια”.

Μάλιστα ο Θέμης Γεωργαντάς για τον πατέρα του μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια λέγοντας: ”Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, καλοσυνάτος, ευγενικός, με ηθικές αρχές. Ήταν περήφανος για όλους μας”.