Τζάνετ Τζάκσον: Όλη η αλήθεια για τον καρκίνο στο φάρυγγα

07.01.2016
Την παραμονή Χριστουγέννων η Τζάνετ Τζάκσον ενημέρωσε τους θαυμαστές της πως πρόκειται να κάνει μια επέμβαση λίαν συντόμως. Τα νέα διαδόθηκαν γρήγορα και πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν λόγο για σοβαρή ασθένεια και πιο συγκεκριμένα για καρκίνο του φάρυγγα.

Μετά το αινιγματικό ποστάρισμα η γνωστή τραγουδίστρια αποφασίζει να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της.

Η 49χρονη είχε πρπηγουμένων ακυρώσει έξι από τις συναυλίες της του Οκτωβρίου μετα από ιατρική συμβουλή για να ξεκουράσει τη φωνή της κι έτσι το νέο Tweet περί εγχείρησης δημιούργησε ανησυχία στους θαυμαστές της ενώ πολλοί άρχισαν να κάνουν λόγο για καρκίνο στις φωνητικές χορδές.

Η Τζάνετ σπάει τη σιωπή της και δίνει την απάντηση με ένα τραγούδι.

Την Τετάρτη η R & B τραγουδίστρια πόσταρε ένα βίντεο με γραπτό μήνυμα. Στην αρχή εμφανίζονται οι στίχοι από το τραγούδι της "The Great Forever" που συμπεριλαμβάνεται στον τελευταίο της άλμπουμ με την κατάλληλη μουσική υπόκρουση ενώ μόλις το τραγούδι τελειώσει δίνεται και η απάντηση για τον καρκίνο.

Να θυμάστε, να πιστέβετε κάτι όταν το ακούτε από τα χείλη μου. Οι φήμες δεν αληθεύουν. Δεν έχω καρκίνο. Αναρρώνω. Οι γιατροί μου έχουν επιτρέψει να τραγουδήσω στις συναυλίες που είναι προγραμματισμένες στην Ευρώπη και όπως έχω ήδη υποσχεθεί όσες ακυρώθηκαν θα γίνουν σε άλλη ημερομηνία. Ευχαριστώ για τις προσευχές και την αγάπη σας.