Η συγκίνηση του Βιν Ντίζελ & το τραγούδι για τον Πολ Γουόκερ [vds]

07.01.2016
Η χθεσινοβραδινή τελετή των People's Choice Awards 2016, βρήκε τον Βιν Ντίζελ (Vin Diesel) με δύο βραβεία ανά χείρας και μπόλικη συγκίνηση.

Ο ηθοποιός που παρέλαβε δύο βραβεία για την ταινία «Fast and Furious 7», συγκράτησε με δυσκολία τα δάκρυά του και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του όταν θυμήθηκε το συμπρωταγωιστή του και αδικοχαμένο Πολ Γουόκερ (Paul Walker).

Μιλώντας επί σκηνής, ο Ντίζελ ανέφερε:

"Όταν δεν θέλαμε να επιστρέψουμε στα γυρίσματα της ταινίας, γιατί η τραγωδία που είχε συμβεί ήταν μεγάλη, ήταν η αγάπη που νιώθουμε μεταξύ μας, αυτή που μας βοήθησε να τα καταφέρουμε. Ήρθα εδώ και είπα δεν θα συγκινηθώ, έκατσα στη θέση μου και μετά κερδίσαμε αυτά τα δύο βραβεία.

Ένα βραβείο για την αγαπημένη ταινία δράσης κι ένα για την αγαπημένη ταινία του κοινού. Εκεί σκέφτηκα τους χαρακτήρες μας στην ταινία, τον Ντομ και τον Μπράιαν και θυμήθηκα τον Πολ. Σε σκέφτομαι τόσο πολύ αυτή τη στιγμή και το μόνο που μπορώ να πω....», είπε εμφανώς συγκινημένος ο Ντίζελ και ξεκίνησε να τραγουδάει το «See You Again» (θα σε δω ξανά), από το soundtrack της ταινίας.

Στις 30 Νοεμβρίου 2013, ο Πολ Γουόκερ (Paul Walker) έκανε βόλτα με την ολοκαίνουρια Πόρσε Καρέρα GT του φίλου του Ρότζερ Ροντάς (Roger Rodas), ο οποίος μάλιστα οδηγούσε το αυτοκίνητο που έμελλε να είναι μοιραίο. Για άγνωστους λόγους βγήκε από τον δρόμο της και προσέκρουσε σε στύλο προκαλώντας ισχυρή έκρηξη και πυρκαγιά στη Σάντα Κλαρίτα της Καλιφόρνια.


Και οι δύο θάνατοι αποδόθηκαν σε ατύχημα ενώ οι ειδικοί απεφάνθησαν ότι ο οδηγός πέθανε ακαριαία στη σύγκρουση ενώ στον θάνατο του Γουόκερ συντέλεσαν και τα εγκαύματα από τη φωτιά.