Η κουμπάρα-έκπληξη στο γάμο του Βουτσά & οι φήμες για εγκυμοσύνη!

21.01.2016
Τα σκαλιά του δημαρχείου πρόκειται να ανέβει σε λίγες μέρες ο Κώστας Βουτσάς και η κατά 48 χρόνια μικρότερη σύντροφός του, Αλίκη Κατσαβού. Κι ενώ το ζεύγος ετοιμάζεται για τον πολιτικό γάμο, οι φήμες για εγκυμοσύνη της 36χρονης ηθοποιού, όλο και πληθαίνουν!

Ο Κώστας Βουτσάς μιλά σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό και αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες για το γαμο, ενώ για πρώτη φορά αποκαλύπτει και ποια θα είναι η κουμπάρα τους.

«Ήθελα να παντρευτώ την Αλίκη από την πρώτη μέρα που τη γνώρισα. Όταν κάναμε σχέση και είδα τι άνθρωπος είναι, πόσο με φροντίζει και με αγαπά, βεβαιώθηκα ότι αυτή τη γυναίκα θέλω να την παντρευτώ. Η πρόταση έγινε χωρίς ρομαντισμούς. Της είπα: «Τώρα που είμαστε και οι δυο σε καλή ψυχολογική κατάσταση, ας κάνουμε το βήμα. Ετοίμασε λοιπόν τα χαρτιά να παντρευτούμε», τονίζει.

Ο γάμος θα γίνει τις επόμενες ημέρες στο δημαρχείο της Βουλιαγμένης αμέσως μόλις βγουν τα χαρτιά, ενώ κουμπάρα θα είναι η επί πολλά χρόνια επιστήθια φίλη του, Μάρθα Καραγιάννη.

«Θέλουν χαρτιά μέχρι και για το τι νούμερο παπούτσια φοράω. Κουμπάρα μας θα είναι η Μάρθα Καραγιάννη. Της το πρότεινα και δέχτηκε με χαρά. Είναι καρδιακή μου φίλη, έχουμε πολύ ισχυρούς και αγνούς δεσμούς και την αγαπώ πολύ», λέει ο αγαπημένος ηθοποιός.

Ωστόσο, την ίδια ώρα, οι φήμες για εγκυμοσύνη της αγαπημένης τους, οργιάζουν.

Η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε μέσα από το Πρωινό ότι μίλησε με την Αλίκη και όταν τη ρώτησε αν είναι έγκυος, αφού κάνουν προσπάθεια να αποκτήσουν παιδί με τη μέθοδο της εξωσωματικής, της απάντησε με ειλικρίνεια: «σε δυο εβδομάδες θα μπορώ να σου πω, Σάσα»