Δήλωση - βόμβα από Ντορέττα για τρίτο παιδί!

22.01.2016
Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night show ήταν το βράδυ της Πέμπτης (21/1) η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Και ήτο ιδιαίτερα αποκαλυπτική, έχουμε να πούμε. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε για το μέλλον της εκπομπής της, “Καλημερούδια” και όσα ακούγονται για κόψιμο και προβλήματα.

Παραδέχτηκε ότι είναι δύσκολος ο ανταγωνισμός, αλλά εξήγησε ότι από την αρχή πρόθεση του καναλιού ήταν να “χτίσουν” ένα πρόγραμμα, χωρίς το άγχος του ανταγωνισμού. Εξήγησε, επίσης, ότι με την ομάδα της προσπαθούν ακόμα να δέσουν, αφού δεν γνωρίζονταν προηγουμένως και πως αν η ίδια επέλεγε συνεργάτες, θα ήθελε δίπλα της την κολλητή της, Μαίρη Συνατσάκη, αλλά και την Ελένη Τσολάκη!

Ωστόσο, η δήλωση η καλή, τη λες και... μπόμπα, ήρθε από τη Ντορέττα για την προσωπική της ζωή.

Η Παπαδημητρίου, τους τελευταίους μήνες ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Άλεξ Φραντζολίνι. Και μπορεί να μη θέλει να μιλάει για την προσωπική της ζωή, όμως, στου Γρηγόρη για πρώτη φορά ήτο λαλίστατη. Κι έριξε και τη “μπόμπα' της ότι θέλει να αποκτήσει παιδί και μάλιστα, άμεσα!

«Ναι σκέφτομαι να κάνω ένα τρίτο παιδί άμεσα. Έχω μπει σ’ αυτή την διαδικασία σιγά σιγά» είπε χαρακτηριστικά! Και να σκεφτείς ότι με το σύντροφό της είναι μαζί, μόλις έξι μήνες!