Αρραβωνιάστηκε η Μαράια Κάρεϊ -Μάθε πώς έγινε η πρόταση

22.01.2016
Η είδηση επιβεβαιώθηκε. Η διάσημη τραγουδίστρια θα ντυθεί ξανά νυφούλα. Στο πλευρό του αγαπημένου της Τζέιμς Πάρκερ αυτή τη φορά. Και μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες.

Η Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) πλέει σε πελάγη ευτυχίας από χθες το βράδυ, όταν και είπε το "Ναι" στον αγαπημένο της. Η είδηση επιβεβαιώθηκε από τον εκπρόσωπό της ενώ το δίκτυο TMZ έχει όλες τις λεπτομέρειες και εμείς τις μεταφέρουμε.

Σύμφωνα με το δίκτυο TMZ, η πρόταση γάμου έγινε στο εστιατόριο "Eleven Madison Park" όπου ο Πάρκερ γονάτισε μπροστά στην Κάρεϊ ενώπιων των κολλητών τους φίλων, τους οποίους είχε καλέσει για δείπνο ο ίδιος. Όλα προγραμματισμένα στην εντέλεια. Και φυσικά εκείνη είπε το "Ναι".

Η φωτογραφία που δημοσιεύει σήμερα το TMZ είναι από τη στιγμή που το ευτυχές ζεύγος φεύγει από το εστιατόριο. Σε πρώτο πλανο, φυσικά το... κοτρώνι.

Η Μαράια έχει ήδη δυο γάμους στο ενεργητικό της -έναν με το μεγάλο αφεντικό της Sony, Τόμι Μοτόλα και ένα με τον Νικ Κάνον, με τον οποίο έχει και τα δύδυμα παιδιά της. Ο δε αυστραλός δισεκατομμυριούχος αρραβωνιαστικός της χώρισε το 2013 από το μοντέλο σύζυγό του, Έρικα Μπάξτερ, η οποία του είχε χαρίσει τρία παιδιά.

Η ώρα η καλή λοιπόν και καλά στέφανα!!!!

Για την ιστορία, η Μαράια είναι 45 ετών και ο Τζέιμς 48. Οι φωτογραφίες είναι από το Instagram της σταρ.