Μπεζαντάκου και καροτσέρη τράβα: Βίντεο από το γάμο της [vds]

22.01.2016
Τα σημαντικότερα ενσταντανέ του γάμου της σε βίντεο θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους η πρόσφατα παντρεμένη Στέλλα Μπεζαντάκου. Μετά από έξι χρόνια σχέσης, η Στελλίτσα παντρεύτηκε στις 5 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο τον εκλεκτό της καρδιάς της, επιχειρηματία Χρήστο Γκίγκα.

Αμέσως μετά τον γάμο, το ζευγάρι αναχώρησε με παραδοσιακή άμαξα με προορισμό την αίθουσα δεξιώσεων, που είχε διαμορφωθεί με κάθε πολυτέλεια για να υποδεχτεί τους νεόνυμφους. Η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια ριάλιτι έχει μιλήσει στο Λοιπόν για τον μυστικό της γάμο και την απόκτηση ενός παιδιού.

«Παντρεύτηκα στις αρχές Οκτωβρίου, μετά από 6 χρόνια σχέσης. Χάρηκα πάρα πολύ που μπόρεσα και κράτησα μυστικό το γάμο, εν μέρει βέβαια, γιατί δεν θέλαμε με το σύζυγο μου να γίνει τσίρκο ο γάμος, από την άποψη ότι θα ερχόταν ο καθένας, θα φωτογράφιζε, θα ρώταγε... θέλαμε να ζήσουμε τη στιγμή μας, που έγινε για θρησκευτικούς λόγους και για το ότι υπάρχει αμοιβαία αγάπη. Το χαρήκαμε με καλεσμένους 50 άτομα, συνολικά, που ήταν συγγεγείς και φίλοι. Καλέσαμε ανθρώπους που δεν ήρθαν για τυπικούς λόγους ή δημοσιότητας. Ο γάμος έγινε στον Άγιο Νικόλαο Αναβύσσου. Ήταν παραμυθένιος, έτσι ακριβώς όπως τον είχα ονειρευτεί».